MEET Think & Do Consulting, bedenker van zakelijke oplossingen

29 november 2019 om 12:11 

D.R.

Op zoek naar intelligente en creatieve oplossingen voor een betere bedrijfsprestatie? Think & Do Consulting is een erkende partner die een duurzame ontwikkeling waarborgt. 

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Think & Do Consulting? 

Think & Do Consulting biedt bedrijven aan om hun partner te worden en zodoende hun duurzame ontwikkeling te waarborgen. Dit gebeurt dankzij intelligente en creatieve oplossingen voor een efficiëntere bedrijfsvoering. Think & Do Consulting adviseert en ondersteunt u op verscheidene gebieden, voornamelijk met betrekking tot corporate governance en management (business development, financiën, organisatie, herstructurering, performance monitoring …), industriële en/of internationale business development (zoeken naar markten, partners en/of mogelijkheden in het buitenland ...), projectmanagement en public and social relations. 

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team. 

Het bedrijf werd opgericht in 2015 en werkt momenteel met slechts één persoon: Philippe Patte. Philippe haalde diploma’s in informatica en menswetenschappen (ULB), bankwezen, effectenbeurs en financiën (Haute École Francisco Ferrer) en Director Effectiveness (Guberna Institute for Board members). Philippe is een erkend expert consultant in corporate governance en strategisch en financieel management. Hij begeleidt u ook bij het opstellen van belangrijke contracten, het ontwikkelen van synergieën en partnerschappen, lobbyen en de internationale ontwikkeling van uw bedrijf. 

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep? 

De diensten van Think & Do Consulting zijn vooral gericht op KMO’s, in het bijzonder familiebedrijven, maar ook op alle groeibedrijven (scale-ups) en bedrijven in moeilijkheden die hulp nodig hebben om te herstellen. 

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten? 

Erkende expertise in de voorgestelde gebieden, positief en zorgzaam kritisch denken, strategische visie, interpersoonlijke bekwaamheden en uitstekende onderhandelingsvaardigheden. We hechten ook veel belang aan mensen, transparantie en ethiek in het bedrijfsleven. 

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:  

Think & Do Consulting biedt Beci-leden een gratis eerste ontmoeting, uitnodigingen voor bepaalde evenementen en promotieaanbiedingen die geval per geval kunnen worden besproken.  

 

Informatie en contact: t-d-d-consult.be philippe@t-d-consult.be 0495/59.44.52 (WhatsApp)  LinkedIn 

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen