MEET Transcendent Group Belgium: consultants van de 21e eeuw

17 juli 2020 om 10:07 

©Unsplash

Vergeet even alles wat u weet over consultants, want Transcendent Group kleurt graag buiten de lijntjes. De consultants, gespecialiseerd in IT, Governance, Risk & Compliance, maken geen deel uit van een grijs bedrijf, maar van een dynamisch team.

 

Beschrijf uw bedrijf in enkele woorden, wat is de USP van Transcendent Group Belgium?

Het bedrijf startte in 2001 in Stockholm, maar heeft intussen al kantoren in heel Europa. Het bedrijf berust op sterke waarden en een stevige ondernemingsdrang. Het laat zich niet hinderen door een formele hiërarchische structuur. Onze diensten bieden onze klanten in de privé en de overheidssector zowel veiligheid als nieuwe kansen. De Belgische afdeling bestaat sinds januari 2018.

 

Hoeveel mensen werken er? Beschrijf kort uw ploeg.

Er werken vier mensen in de Belgische afdeling en 130 wereldwijd. De Belgische ploeg bestaat uit David, Steven, Dessi en Nicolas. Ze zijn alle vier senior risk & compliance-consultants.

 

Waar blinkt u in uit?

Naast de klassieke Governance, Risk & Compliance zijn we ook actief in de IT-wereld, waar we vooral werken op cyberveiligheid en de beveiliging van informatie.

 

Waarin verschilt u volgens u van uw concurrenten?

We maken het verschil vooral door onze bedrijfscultuur. We investeren sterk in onze werknemers. Daarom winnen we ook sinds jaren de Best Place to Work-prijs. Een goede balans vinden tussen werk en privéleven is voor ons essentieel. We hebben komaf gemaakt met een stugge hiërarchische structuur en geven aan elke medewerker de mogelijkheid om het bedrijf vorm te geven. We zijn allemaal ervaren consultants die onze klanten de beste service bieden.

 

Informatie en contact : Email— Site web

Delen