MEET VINCI Facilities, Expertises & Innovations

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 4 oktober 2019 om 15:10 

VINCI Facilities biedt facility management oplossingen voor uw gebouwen, hun bewoners en het milieu 

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf ? 

VINCI Facilities stelt tailor made oplossingen voor om de prestaties van uw gebouwen duurzaam te houden in de tijd. Onze oplossingen voorzien zowel technisch onderhoud als exploitatie en diensten. Wij werken mee aan het welzijn van de bewoners en stellen daarom aan onze klanten talrijke innovaties voor. Onze ervaring stelt ons ook in staat om de beschikbare ruimtes optimaal te gebruiken en uit te rusten zodat iedereen er het beste van zichzelf kan geven. 

 

Wat zijn uw waarden ? 

Onze waarden zijn solidariteit, vertrouwen, autonomie, verantwoordelijkheid en ondernemerschap. Zij zitten bij ons diep ingeworteld en voeden onze bedrijfscultuur rond diensten en management. Onze absolute prioriteit is klantentevredenheid zonder de sociale en ecologische betrokkenheid van de Groep uit het oog te verliezen. Niets voor ons telt meer dan uw beroep en uw mensen.  

 

Wat onderscheidt u van uw concurrenten ? 

Wij staan dichtbij onze klanten om hen de beste diensten te garanderen. Ons bedrijf bestaat uit een netwerk autonome en verantwoordelijke bedrijven. Dankzij de proximiteit met onze klanten kunnen wij ons beter aanpassen aan hun lokale problemen en verwachtingen en sneller reageren. Elke klant beschikt over een centrale contactpersoon voor alle offertes, zelfs wanneer de klant verschillende sites heeft of in diverse landen werkzaam is. 

Operationele uitmuntendheid, doeltreffendheid en proactiviteit behoren ook tot onze prioriteiten. Wij bieden facility management oplossingen aan die rekening houden met de gebouwen, de bewoners en het milieu. 

 

Met hoeveel zijn jullie in het bedrijf ? Beschrijf ons uw team in het kort. 

VINCI Facilities telt meer dan 400 medewerkers. Het gaat om experten in hun domein gedreven door de zin om diensten voor te stellen die beantwoorden aan de verwachtingen van de klant. Op die manier zorgen ze voor een duurzaam partnership gebaseerd op vertrouwen. 

Hun ervaring en hun permanente vorming dragen hiertoe natuurlijk ook bij 

De VINCI Energies Academy, spilpunt voor de ontwikkeling van competenties in onze groep, stelt opleidingen voor die in lijn liggen met de dagelijkse uitdagingen van ons beroep. 

 

Informatie en contact: www.vinci-facilities.be Facebook 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen