Ontmoet 21 SOLUTIONS, de onderneming die eco-advies en burgerbetrokkenheid combineert

Door  - 7 november 2018 om 08:11 

21 Solutions ontstond uit de combinatie van een lange ervaring in eco-consultancy en erfgoedbescherming. 21 Solutions richt zich sinds haar oprichting op een meer harmonieuze ontwikkeling van stedelijke omgevingen. De onderneming streeft ernaar de verschillende milieu-, sociale en economische aspecten in haar oplossingen te integreren.

 

Wat zijn de kenmerken van 21 Solutions?

 

21 Solutions is als adviesbureau actief in België, Frankrijk en internationaal. Het specialiseert zich in het bijstaan van bedrijven en overheden die milieu- en duurzame ontwikkelingsinitiatieven op gang brengen. Naast steun aan de implementatie van internationaal erkende milieumanagementsystemen als ISO 14001, richten wij ons in toenemende mate op de strategische ondersteuning van bedrijven en regio’s op het vlak van circulaire economie.

 

Waarin specialiseert u zich?

 

Wij zijn gespecialiseerd in milieuadvies. Hiertoe valoriseren wij collectieve intelligentie, verantwoordelijkheidszin, een leerproces dat berust op een praktische en concrete aanpak, evenals het delen en promoten van ervaringen. Ons veelzijdig team heeft een grote verscheidenheid aan technieken en hulpmiddelen, opleidingen en ondersteunende inhoud ontwikkeld, getest en verfijnd die specifiek zijn voor elke activiteitssector.

 

We ontwikkelden een vereenvoudigde, collaboratieve en participatieve aanpak, aangepast aan de realiteit van elke organisatie.

 

Het aanbod aan Beci-leden:

 Aan de leden van Beci bieden wij 10% korting op ons dagelijks tarief.

Meer informatie: 21solutions – Contact : marcel@21solutions.eu

Delen