Ontmoet Cambio, de 100% Belgische economische en milieuvriendelijke car sharing

5 november 2018 om 16:11 

Cambio is al 15 jaar lang een van de pioniers op het gebied van deelauto’s in België. Het bedrijf is aanwezig in 30 steden doorheen het ganse land, met een eenvoudig en effectief concept: self-service auto’s. Alles wat u hoeft te doen is een wagen reserveren en rijden!

 

Wat zijn de kenmerken van Cambio?

Met Cambio kunnen bedrijven de omvang van hun vloot verkleinen en tegelijkertijd een hoge mate van flexibiliteit behouden. U boekt een auto telefonisch of via onze applicatie, 24 uur per dag, 7 dagen per week! Plan dus uw reserveringen ruim op voorhand … of op het laatste nippertje! Wanneer de wagen is gereserveerd, haalt u het voertuig gewoon op aan het gekozen station, wellicht het dichtstbijzijnde.

 

Waarin specialiseert u zich?

Autodelen. Wij zijn tegelijk milieu- en kostvriendelijk. U bespaart een aanzienlijk bedrag omdat u alleen betaalt wanneer u rijdt! Als u ongeveer 7000 km per jaar aflegt, bespaart u tot € 1116,00 per jaar. Natuurlijk hebben Cambio-voertuigen ook een impact op het milieu … dieat we echter trachten te reduceren. Bij de aankoop van onze voertuigen besteden we bijzondere aandacht aan factoren zoals de CO2-uitstoot, de eco-score, brandstofverbruik, enz.

 

Het speciale aanbod aan Beci-leden:

Tot het einde van het jaar 2018 betalen de leden van Beci geen activatiekosten.

 

Meer informatie :  Cambio.be

Delen