Ontmoet IPC, de specialist van milieuvriendelijke reiniging van IT apparatuur

Door  - 5 november 2018 om 17:11 

IPC specialiseert zich al 25 jaar in de 100% ecologische reiniging en desinfectie van computerapparatuur. Het bedrijf is een eco-dynamische onderneming en gebruikt een in Europa uniek proces.

 

Wat zijn de kenmerken van IPC?

Wij zijn actief in de reiniging en desinfectie van computerapparatuur. Hiertoe combineren wij flexibiliteit en logistiek. Wij specialiseren ons verder in het reinigen van werkplekken volgens een 100% milieuvriendelijke methode, met behulp van een proces op basis van nanotechnologie. We verwijderen tot 97% van de bacteriën zonder gebruik te maken van solvents.

 

Waarin specialiseert u zich?

U weet waarschijnlijk dat 62% van de storingen van computer hardware te wijten is aan een gebrek aan onderhoud. De ophoping van stof veroorzaakt oververhitting. Naast de reiniging van werkstations bieden wij diverse specialistische diensten. Zo bijvoorbeeld het onderhoud van serverruimtes. Of de verhuizing van IT apparatuur, volgens zeer nauwkeurige specificaties.

 

Het speciale aanbod aan Beci-leden:

Aan de leden van Beci bieden wij de reiniging en desinfectie van hun telefoontoestellen als ze een reiniging van hun computerapparatuur bestellen (alleen geldig bij een eerste bezoek).

 

Meer informatie: IPC Cleaning – Contact: ipc@ipc-bxl.eu

Delen