Ontmoet Lateral Thinking Factory Consulting, een speler van de stedelijke veerkracht

Door  - 31 oktober 2018 om 17:10 

Het strategische adviesbureau Lateral Thinking Factory Consulting richt zich vooral op stedelijke veerkracht: circulaire economie, “Cradle to Cradle”, stadslandbouw … Het bedrijf wil bijdragen tot de transitie en omringt zich met een groot netwerk van experts en bedrijven.

 

Wat zijn de specifieke kenmerken van Lateral Thinking Factory Consulting?

Wij ontwikkelen innovatieve concepten en oplossingen om op een levensvatbare manier de circulaire economie te implementeren, met positieve weerslag op architectuur, stedenbouw en bouw. Het bedrijf vertrouwt op een internationaal netwerk van experts en solide partners om projecten in België, Frankrijk, Luxemburg en verscheidene steden in Europa en elders te valideren, te onderzoeken en te volgen.

In samenwerking met Building Integrated Greenhouses wordt speciale expertise ontwikkeld voor de integratie van stedelijke boerderijen die aquaponie inzetten. Steven Beckers, C2C geaccrediteerd en erkend voor zijn transverse visie, begeleidt vele complexe publieke en private projecten. Als spreker en adviseur verspreidt hij deze nieuwe paradigma’s op internationaal niveau.

 

Waar specialiseert u zich in?

Wij bevinden ons in het hart van een ecosysteem dat direct in contact staat met continu onderzoek en toegepaste innovatie. Wij bieden onze klanten nauwkeurige methoden om levensvatbare en duurzame bedrijfsmodellen te ontwikkelen.

LTFc doet een beroep op een groot netwerk van experts, bedrijven en ontwerpbureaus om de technische oplossingen van elk project te valideren. Wij beogen steeds het genereren van meetbare en kwantificeerbare toegevoegde waarde in de loop van de tijd, waardoor aan de opdrachtgevers een hoog rendement op de investering wordt gewaarborgd.

Het aanbod aan Beci-leden:

Wij bieden een bezoek aan de stadsboerderij van Abattoir. Maak een afspraak op www.bigh.farm. U ontdekt er de knowhow in de circulaire economie, toegepast op kwaliteitsvol stedelijk voedsel, onder leiding van LTFc.

Meer informatie: Lateral Thinking Factory Consulting
Contact : steven@lateralthinkingfactory.com

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen