Ontmoet LEAD, ‘Les Entrepreneurs Actifs de la Diversité’

Door  - 31 oktober 2018 om 14:10 

©Les Entrepreneurs Actifs de la Diversité

Het identitair vraagstuk treft meer dan ooit het bedrijfsleven. De creatie van dynamiek en synergieën tussen gemeenschappen, het samenbrengen en onthullen van ondernemerstalent, dat zijn de uitdagingen voor deze actieve ondernemers uit de diversiteit.

 

Wat zijn de kenmerken van LEAD?

LEAD verenigt ondernemers en leidinggevenden uit de maatschappelijke diversiteit. Ondernemerschap is bijzonder levendig onder de burgers van buitenlandse afkomst. Het biedt grote synergieën voor de economische ontwikkeling, zowel regionaal als nationaal. Onze missie is het bevorderen van wederzijdse kennis en samenwerking tussen de leden.

Ons platform biedt een reeks diensten voorbehouden aan onze leden: workshops, B2B-evenementen, organisatie en deelname aan missies in het buitenland, eerstelijnsondersteuning voor jonge ondernemers, MVO-programma’s en overleg met institutionele partners over werkgelegenheid en diversiteitsmanagement in bedrijven.

 

 Waarin specialiseert u zich?

Networking is een van de troeven van LEAD. In de loop der jaren hebben we een uitgebreid platform van expertise opgebouwd in verscheidene domeinen waar onze leden en partners toegang toe hebben. Het netwerk is ook een bevoorrecht kanaal voor dialoog en interactie met ondernemers uit de diversiteit.

 

Het speciale aanbod aan Beci-leden :

LEAD biedt dezelfde prijsvoorwaarden als voor haar leden.

 

Meer informatie: LEAD Belgium – Contact: info@leadbelgium.be

Delen