Ontmoet Retis, een adviesbureau gespecialiseerd in e-commerce en e-marketing

6 november 2018 om 09:11 

Een e-marketingstrategie definiëren is een essentiële stap voor elke onderneming op de markt. Het adviesbureau Retis is zich bewust van de belangen die op het spel staan en heeft zich gespecialiseerd in e-commerce en e-marketing.

 

Wat zijn de kenmerken van Retis?

Retis specialiseert zich als adviesbureau in e-commerce, e-business en e-marketing. Wij ondersteunen u als (toekomstige) e-handelaar om uw kansen op succes te vergroten, in welke sector u ook actief bent.

 

Waarin specialiseert u zich?

RETIS treedt niet op als een webontwikkelingsbureau, maar eerder als een ‘architect’ van e-commerce projecten. Wij staan namelijk los van webbureaus en stellen ons bovendien neutraal op ten opzichte van technologieaanbieders.

Zo worden we regelmatig geraadpleegd om de kansen te identificeren die de digitale technologie voor een bedrijf zou kunnen betekenen. Wij staan klaar om digitale strategieën te ontwikkelen en te helpen bij de selectie van technische oplossingen. Tot slot voeren we audits uit om bijvoorbeeld na te gaan of de Search Engine Optimisation voldoende efficiënt is, of een e-marketingcampagne werd geoptimaliseerd en of het inkoopkanaal goed is ontworpen.

 

Het aanbod aan Beci-leden:

RETIS organiseert jaarlijks een E-FORUM congres om te informeren over de digitale transitie (https://e-forum.be) en biedt een gratis toegangscode aan Beci-leden die online verkopen of willen verkopen.

Meer informatie: Retis – Contact: damien@retis.be

Delen