Ontmoet Smartflats, het nieuwe huisvestingsconcept in Brussel

14 november 2018 om 16:11 

Smartflats beseft ten volle dat de grens tussen werk en vrije tijd in het nieuwe levensritme verdwijnt. Daarom besloot de onderneming ruimtes te creëren die zich aanpassen aan deze nieuwe behoeften. Dit gebeurt via een vernieuwend concept van ruimtes voor wonen, slapen en werken, met toevoeging van de technologie die hiermee gepaard gaat.

 

Wat zijn de kenmerken van Smartflats?

Smartflats werd opgericht in 2012 en biedt designappartementen in Brussel, Antwerpen, Luik, Leuven en Waterloo voor korte, middellange of lange termijn verhuur, aangevuld met meerdere hotelservices. Smartflats appartementen bieden de privacy en flexibiliteit van een woning en tegelijk het comfort van een hotel. Ze zijn geschikt voor maximaal 6 personen, en verblijven vanaf één nacht.

 

Waarin specialiseert u zich?

Al onze Smartflats bevinden zich op bevoorrechte locaties en zijn zorgvuldig ingericht door onze binnenhuisarchitect. We geven de klanten de sleutels van de wijk in de vorm van gepersonaliseerde aanbevelingen om de stad te ontdekken alsof ze er altijd al hadden gewoond.

Tot slot werken we samen met Smartwork om een complete beleving aan te bieden aan onze klanten, dankzij werkplekken en vergaderzalen in Luik en Brussel.

 

Het speciale aanbod aan de Beci-leden:

Onze corporate aanbiedingen zijn toegankelijk voor Beci-leden.

Meer informatie:  Smartflats.be – Contact : nacho@smartflats.be

Delen