Ontwikkel uw activiteit in België en in het buitenland

22 mei 2018 om 07:05 

©Thinkstock

Elke onderneming zoekt nieuwe markten en commerciële uitzichten. Bedrijven trachtene hun klanten-, leveranciers- en verdelersnetwerk uit te breiden om lokale marktaandelen te winnen of om zich internationaal te ontwikkelen. Dit vereist weliswaar betrouwbare partners … en de ontdekking van markten voor de gezochte groei.

Om zulke stappen te vergemakkelijken, besliste Beci be.connected ter beschikking van de ondernemingen te stellen. Via dit nieuwe B2B matchmaking platform knoopt u niet alleen zakelijke relaties aan binnen het netwerk van Beci, maar ook via acht andere kamers van koophandel in Europa, namelijk in Finland, Bulgarije, België, Italië, Litouwen, Slovenië, het Verenigd Koninkrijk en Frankrijk.

Op be.connected kunt u allerlei zakelijke aanbiedingen bekendmaken of erop ingaan (diensten, producten, leveranciers, franchisenemers, verdelers enz.). Tegelijk maakt u dankbaar gebruik van de drie troeven van dit platform: vertrouwen, efficiëntie en zichtbaarheid.

Op vertrouwen mag u rekenen omdat de profielen van de op be.connected ingeschreven ondernemingen onder het toezicht staan van de deelnemende handelskamers. Dit betekent concreet dat de ondernemingen die aangesloten zijn bij het platform, wel degelijk actief zijn en dat hun identiteit werd gecontroleerd. Er bestaat dus geen gevaar van vervalsing. En mocht u enige twijfel of moeilijkheid ervaren om in contact te treden met een partner, dan mag u steeds rekenen op de hulp van de moderator van de handelskamer die op be.connected actief is.

Het systeem is ook efficiënt. U weet het: ‘business development’ kan via de traditionele weg tijdrovend, moeizaam en duur zijn. Met be.connected vindt u partners in Frankrijk, België, Litouwen en andere landen, allemaal op eenzelfde platform. Bovendien kunt u nieuwe contacten prospecteren dankzij de databank van Kompass (een van de wereldleiders) en nuttige contacten voor uw groei identificeren.

En ten slotte genieten de op be.connected bekendgemaakte zakelijke perspectieven een flinke zichtbaarheid bij de acht betrokken handelskamers in Europa evenals binnen een netwerk van 4000 actieve Europese leden. Deze zakelijke opportuniteiten komen trouwens ook vaak aan bod op de sociale media (Facebook, LinkedIn en Twitter profielen van be.connected). Ondertussen zorgt het team van be.connected voor een proactieve opvolging van de opportuniteiten en contacten om een maximum aan slaagkansen te geven aan uw projecten.

Hoe schrijft u zich (gratis) in?

Het gebruik van be.connected is gratis voor de leden van Beci (een mooie aanvulling van de diensten die al aan de leden worden aangeboden). Als u nog geen lid bent van Beci, kunt u het platform 30 dagen lang gratis uittesten. Op die manier hebt u ruim de gelegenheid om de kracht van dit instrument te evalueren. Na afloop van deze 30 dagen kost de dienst 8,3 euro per maand (100 euro excl. btw per jaar).

Wacht niet langer: creëer uw profiel op be.connected en geniet meteen nieuwe zakelijke uitzichten!

 

Twee voorbeelden

  • Een in Groot-Brittannië gevestigde onderneming wenste haar diensten in Litouwen te ontwikkelen. Ze reageerde op een zakelijke aanbieding van de Britse kamer van koophandel in Litouwen op het Cobcoe Connects platform, de Britse tegenhanger van be.connected. De onderneming en de kamer hebben contacten gelegd in het vooruitzicht van een samenwerking.

 

  • Een Belgische onderneming was op zoek naar een deskundige in de Israëlische fiscale wetgeving. Met de hulp van Beci publiceerde de onderneming deze opportuniteit op be.connected. Via de Franse-Britse kamer van koophandel kon ze de Britse kamers van koophandel in Israël contacteren en langs die weg nuttige contactgegevens ontvangen.

 

Delen