Refundit : Zorgenloos taxfree

Door GaĆ«lle Hoogsteyn  - 31 januari 2020 om 12:01 

De applicatie Refundit vereenvoudigt de anders ingewikkelde procedure van btw-vergoeding bij internationaal winkelen. Zowel handelaar als shopper (van buiten de EU) kan zonder zorgen aan taxfree handelen doen. Iedereen wint!

 

Omschrijf Refundit in enkele woorden. Wie zijn jullie?

Refundit revolutioneert sinds 2018 taxfree shopping en doet dat via een mobiele applicatie die toeristen tijd en geld bespaart, hun btw snel terug betaalt. En dat zonder papierwinkel.

 

Met hoeveel bent u? Beschrijf kort uw team.

Refundit bestaat uit 15 personeelsleden. Het team bestaat uit tech developers, een klantendienst, een marketingteam en een operationeel team.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wie is de doelgroep?

Onze gebruikers zijn toeristen die niet in de EU wonen, in Belgiƫ winkelen en de EU verlaten via Brussels Airport. Onze doelgroep bestaat zowel uit die toeristen als uit winkeliers en handelaars. Het is een applicatie die btw-terugbetaling eenvoudig en snel regelt. Handelaars hoeven niets te doen behalve verkopen, en toeristen niets anders dan kopen. Shoppers krijgen 16 procent terug van de volledige aankoopprijs, wij nemen slechts een kleine commissie.

 

Waarin onderscheidt u zich volgens u van uw concurrenten?

Wij bieden een 100 procent digitale oplossing aan voor btw-teruggave, en dat is uniek. Bij ons geen papierwerk, geen wachttijden aan de douane. En dat als enig bedrijf in Europa. Onze commissie is bovendien de beste in heel de business. Zowel handelaars als toeristen winnen bij onze eenvoudige aanpak. Geen moeilijke software, geen ingewikkelde documenten. EĆ©n app voor al uw btw-terugbetaling.

 

Op welke manier kunnen klanten u het best contacteren?

Website in het Frans
Website in het Nederlands

Facebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen