Regus opent een business center in City Dox in Anderlecht

9 oktober 2019 om 14:10 

Regus, de wereldleider in flexibele werkplekken, opende zopas in Anderlecht een nieuw zakencentrum. De aan het kanaal in een eco-efficiënt gebouw gelegen Regus City Dox-site biedt meer dan 2.000 m² gemeenschappelijke werkruimtes. De kantoren en vergaderzalen, die per uur, dag, week of jaar gehuurd kunnen worden, zijn uitgerust met de jongste technologische snufjes en alle logistieke diensten die werknemers nodig hebben.

De wijk City Dox biedt een nieuwe manier om ‘de stad te beleven’. Ze is zeer toegankelijk en combineert residentiële appartementen, diensten en winkels, allemaal omgeven door aangename groenvoorzieningen. “Dit toekomstgerichte stedenbouwkundige project had comfortabele en multifunctionele werkplekken nodig”, aldus William Willems, Algemeen Directeur van Regus Belgium.

De flexibele werkoplossingen van Regus, in alle steden ter wereld beschikbaar, verspreiden zich snel: de afgelopen drie jaar is het aantal centra in België gestegen van 13 naar 33. Brussel telt er 12 en zal er in de nabije toekomst nog meer verwelkomen. Naast toegang tot het grootste netwerk ter wereld, bieden de Regus-centra nog vele andere voordelen.

“Door alleen de echt noodzakelijke kantoorruimte te huren, besparen bedrijven tot 60% op hun vastgoedbudget. Zij profiteren ook van een werkruimte die met hen meegroeit. Een ander voordeel is dat zij ontlast worden van alle taken die verband houden met het beheer van hun gebouw en zich dus kunnen concentreren op hun kernactiviteiten. Deze talrijke troeven verklaren de reële explosie van de vraag naar onze oplossingen in Brussel”, besluit William Willems.

Informatie: www.regus.be

Delen