SD Worx Staffing Solutions, ten dienste van rekrutering en flexibele tewerkstelling

7 juni 2019 om 09:06 | 1495 weergaven

Sd Worx staffing solutions

Begin juni lanceerde payroll- en HR-bedrijf SD Worx zijn nieuwe merknaam voor de activiteiten rond rekrutering en flexibele tewerkstelling. SD Worx Staffing Solutions zal in Belgiƫ en Nederland diensten aanbieden op het gebied van uitzenden, rekrutering en selectie, project sourcing, outplacement en loopbaanbegeleiding.

Vorig jaar nam SD Worx zowel VIO Interim als Flexpoint Group over. Beide bedrijven zijn intussen met elkaar geĆÆntegreerd en krijgen nu een nieuwe merknaam: SD Worx Staffing Solutions. Voor de klanten verandert er niets: zij kunnen blijven rekenen op hun vertrouwde contactpersoon en een persoonlijke service, die nog versterkt wordt door de waarde-gedreven aanpak van de geĆÆntegreerde organisatie.

SD Worx Staffing Solutions telt 450 medewerkers in Belgiƫ en Nederland. Samen bedienen zij meer dan 3.000 klanten, kleinere en grote bedrijven in de meest diverse sectoren. SD Worx Staffing Solutions biedt via zijn klanten werk aan gemiddeld 5.500 uitzendkrachten per dag.

Christophe Petit, CEO SD Worx Staffing Solutions: ā€œMet de teams van het vroegere VIO Interim en Flexpoint Group hebben we een sterke en gezonde basis voor onze staffing activiteiten. Die hebben we intussen, samen met de hele organisatie, versterkt met een duidelijke missie voor SD Worx Staffing Solutions: door het juiste werk willen we actief bijdragen aan een goede, gezonde en succesvolle werkomgeving voor iedereen, vandaag en morgen. Ik twijfel er niet aan dat onze marktkennis, technologische oplossingen en verregaande data analyse ons zullen in staat stellen dit doel te realiseren.ā€

SD Worx, dat vooral bekend is voor zijn payrolldiensten, zal de synergie tussen de twee entiteiten volop benutten en kan de klanten voortaan een complete HR-dienstverlening aanbieden.

Informatie: www.sdworx.be

Delen