Space Laser Game: organiseer uw volgende teambuilding in Brussel!

30 september 2019 om 09:09 

Laser Game

[Publireportage]  Bent u op zoek naar een originele activiteit op een toegankelijke en gezellige plaats voor uw teambuilding of eindejaar-evenement?

Kom en ontdek de Space Laser Game, een leuke en dynamische activiteit in een 800 m2 grote privé-ruimte waar uw teams “150% fun” zullen beleven! Dit laserspel 2.0 is voor iedereen toegankelijk en is ideaal voor uw bedrijf – en natuurlijk ook voor (privé) feesten, verjaardagen en uitstapjes met vrienden en collega’s.

Een video voorsmaakje van wat u te wachten staat!

 

Een dynamische groepsactiviteit. Gegarandeerd 150% plezier!

Het is een collectief spel, een tikkeltje sportief, dat euforie kweekt. Het speelt zich af in een nieuw 500 m² groot ‘ruimtelabyrint’ in het Brusselse Etterbeek! U beleeft er sterke emoties met uw vrienden. Verstop u in het doolhof, ontwikkel tactieken en verdien punten door uw tegenstanders met uw laser aan te vallen! Lachbeurten, adrenaline en verrassingen gegarandeerd!

U wordt meteen bij het spel betrokken, nog vóór u binnenstapt, namelijk wanneer u uw naam als superheld van de ruimte kiest. Daarna duikt u in de waanzinnige sfeer van het labyrint, in de duisternis, de rook, de ritmische muziek, de laserstralen en de trillingen van uw vest wanneer u wordt geraakt! Ongeacht uw leeftijd, u wordt weer een kind en beëindigt u het spel met een grote glimlach en sterren in de ogen. En u wilt meteen weten welk team gewonnen heeft en hoe goed u individueel hebt gescoord!

De laser game is ook de enige activiteit die u toelaat om uw baas neer te schieten, zonder hem of haar pijn te doen en vooral zonder ontslag te riskeren.

De grote troef van de Space Laser Game? U kiest de parameters van het spel: in het donker of de volledige duisternis, solo of in teamverband, klassiek of zombie, in “bescherm de leider” of “vang de vlag” mode en / of de organisatie van toernooien. Een teambuilding met de Space Laser Game wordt een onvergetelijke beleving. Lach u kreupel in de receptieruimte bij een drankje met de collega’s. Vergelijk uw scorebladen om ieders favoriete doelwit of ergste vijand te identificeren. Of geniet van de karaoke.

 

Een 4 in 1 oplossing met een grote privatiseerbare ruimte voor +/- 120 personen.

4 in 1, omdat wij een veelzijdige ruimte bieden voor uw teambuilding:

 • 70 m² vergaderruimte met groot tv-scherm en 2 microfoons, bruikbaar voor het werk, maaltijden en ’s avonds als een disco / karaoke ruimte!
 • 130 m² receptieruimte met bar en arcadespellen,
 • 500 m² groot labyrint voor de grootste Laser Game in Brussel
 • Meerdere cateringmogelijkheden (met de cateraar van uw keuze)

 

Een locatie die voor iedereen toegankelijk is, en dus een minimale verplaatsingstijd voor uw medewerkers

 • op 200 m van de halte Thieffry (bus en metrolijn 5) en op 5 haltes van het Centraal Station.
 • op 300 m van tramhalte Boileau
 • op 2 min. met de auto van Montgomery en de hoofdwegen naar het centrum of de Ring
 • gratis toegang tot de parking van Carrefour en mogelijkheid om er achteraf te winkelen.

 

Service op maat

Wij staan tot uw dienst. Wij passen ons flexibel aanbod aan uw wensen en budget aan:

 • Flexibele uren, van 8.00 tot 24.00 uur
 • Flexibel budget: van één wedstrijd tot non-stop toernooien voor meerdere teams
 • À la carte catering: aperitief/snacks, ontbijt, tot topklasse catering (traiteur naar keuze)
 • Mogelijkheid om een externe artiest in te roepen voor een animatie naar keuze
 • Volledige privatisering mogelijk over meerdere dagen voor een klantenevenement / productlancering / rekruteringssessie

 

Een (bijna) drietalig team verwelkomt u met de glimlach

Wij doen het uiterste om aan uw verwachtingen te voldoen, u van dienst te zijn en prima animatie te garanderen. Iedereen moet van de Space Laser Game de mooiste herinneringen overhouden.

 

Last but not least…

De Space Laser Game breidt (met een beetje geluk) einde dit jaar uit. Er komt een nieuwe activiteit bij, op 250 extra vierkante meters: de Space Fun Game met bv. een mini escape game, een mini Fort Boyard zonder dieren of tovenaars, waar teams hun hersens, hun handigheid en hun aanleg voor sport best zullen kunnen gebruiken … Meer hierover in een volgende Beci nieuwsbrief.

 

Voordeel voor de Beci-leden: 10% korting op de laser games

 

De Space Laser Game: 150% plezier!

 

Hopelijk hebben we uw belangstelling kunnen wekken. Contacteer ons gerust via het formulier voor bijkomende informatie.

 

Delen