Space Laser Games: fun events

22 december 2019 om 09:12 

Jérôme Desombre in volle actie  

In Etterbeek biedt Jérôme Desombre een veelzijdige ruimte voor particulieren en bedrijven die er evenementen willen organiseren. Het geheel kreeg er onlangs een nieuwe attractie bij: de Space Team Games. 

Na een loopbaan in de financiële sector veranderde Jérôme Desombre tweeënhalf jaar geleden totaal van activiteit, met de opening van de Space Laser Games in Etterbeek.  

Hij ontdekte deze activiteit dankzij kennissen in Parijs en besloot een gelijkaardig avontuur te wagen in Brussel, waar hij al enkele jaren woonde. Sinds de lancering in het voorjaar van 2017 kent Space Laser Games steeds meer succes, zowel bij particulieren (in het weekend) als in de bedrijfswereld (tijdens de week). “Dankzij onze veelzijdige ruimte van ongeveer 750 m², waarvan het doolhof 500 m² inpalmt, bieden wij de grootste laser game in Brussel”, aldus Desombre. “De ruimte is privatiseerbaar en kan worden gebruikt voor een teambuilding, mét een vergaderruimte voor zowel werk als catering.” 

De laser game is een geweldige attractie en volgens Jérôme Desombre 150% fun”. “Met deze activiteit speel je je stress kwijt en beleef je plezier. De mensen zijn gedeconnecteerd en leven zich uit. De deelnemers kiezen een naam van een ruimte-superheld en verdwijnen vervolgens de duisternis van het labyrint en een waanzinnige sfeer met rook, muziek enz. Sommige mensen die, tijdens teambuildings, in het begin geen belangstelling hebben, zijn al gauw overtuigd. Zoals ik vaak zeg, is de laser game de enige activiteit waar je je baas mag neerschieten zonder hem of haar pijn te doen en vooral zonder risico om ontslagen te worden!Het is een zeer populaire activiteit in de bedrijfswereld. De ondernemingen moedigen hun mensen trouwens aan onderling hun resultaten en de scorebladen te bespreken en te vergelijken.” 

Space Laser Games lanceerde onlangs een gloednieuwe activiteit in een zeer ongewone omgeving: de Space Team Games. “Het is een soort mini escape game of Fort Boyard, maar dan zonder dieren of tovenaars”, weet Jérôme Desombre. “We kunnen tot 11 teams van 2 tot 6 personen onthalen, die 11 interactieve, getimede opdrachten moeten voltooien, waarbij sport, observatie, actie en handigheid hand in hand gaan. Het zijn echte, dynamische, geweldloze, collaboratieve en integratieve games, waar iedereen zijn vaardigheden kan inbrengen en zo bijdragen tot het succes van de groep.Deze nieuwe activiteit is ideaal voor een teambuilding omdat het de communicatie en de samenhang tussen de leden van een groep verbetert. Hier is echt teamwerk voor nodig, met verschillende en elkaar aanvullende talenten.”  

Met deze nieuwe activiteit krijgt de ganse infrastructuur de naam Space Fun Games, met daarin Space Laser Games en Space Team Games. Deze veelzijdige ruimte kan dienen om evenementen te organiseren voor bedrijven, maar ook voor particulieren die bijvoorbeeld een verjaardag vieren. Wegens de groeiende belangstelling en het succes van dit complex, overweegt Jérôme Desombre het concept elders in Brussel en later in andere steden toe te passen. Zeker de Space Team Games, die gloednieuw is op de markt.  

www.space-laser-game.com 

 

Invest in starters 

Zeker doen: sluit u aan bij de gemeenschap van investeerders om jonge innovatieve ondernemingen in Brussel te steunen! 

  • U draagt bij tot de economische ontwikkeling van Brussel 
  • U diversifieert uw beleggingen 
  • U geniet fiscale voordelen dankzij de “tax shelter” voor starters 

Hier moet u zijn: starters@beci.be  

www.beci.be/starter  

 

 

 

 

Delen