Telelingua nu in de groep Technicis opgenomen

28 september 2018 om 10:09 

Translate concept. Wooden letters on a white background.

De groep Technicis, Europa’s grootste vertaalbedrijf, zet haar strategie van externe groei voort en kondigt de overname aan van de Brusselse onderneming Telelingua. Het is al de derde overname van de groep in 2018. Na TextMaster (vertaling van digitale content) in maart en HL Trad (financiële/juridische vertaling), voegt de komst van Telelingua een nieuwe dimensie toe aan de groep, die vasthoudt aan haar ambitie om tegen 2020 tot de vijf grootste vertaalbedrijven ter wereld te behoren.

 Telelingua is een van de 25 grootste vertaalbedrijven ter wereld. Het ontwikkelde in de ruim 30 jaar waarin het al actief is op de internationale markt een brede expertise in vertalingen in tal van vakgebieden – van lifescience, IT, finance en juridisch tot energie en milieu. Met name de afdeling lifescience van Telelingua geniet een uitstekende reputatie bij klanten in de medische en farmaceutische sector in Europa en de Verenigde Staten. Het jongste lid van de groep Technicis heeft 1.500 klanten over de hele wereld, telt meer dan 220 medewerkers en werkt nauw samen met 5.000 vertalers.

 Benjamin du Fraysseix, CEO van de groep Technicis: “Om onze klanten tevreden te stellen, moeten we eerst en vooral hun verwachtingen goed in kaart brengen. Onze volgende doelstelling is om binnen de groep vijf gespecialiseerde divisies uit te bouwen: Digital & Luxe, Finance & Juridisch, Industrie & Energie, Farma & Medisch en Diensten. Na de overname van TextMaster in maart realiseert de groep met de komst van HL Trad en Telelingua in enkele weken tijd een echte doorbraak en geldt ze voortaan als een volwaardige wereldspeler met een uitgebreide lokale aanwezigheid. Vanuit die sterke positie kunnen wij aan de behoeften van al onze internationale klanten voldoen.”

 

Informatie: www.telelingua.com

Delen