Total lanceert geïntegreerde laadoplossing voor elektrische bedrijfsvoertuigen in België

5 februari 2019 om 09:02 

©GettyImages

Total introduceert EasyCharging, een geïntegreerde laadoplossing voor elektrische bedrijfsvoertuigen, op de Belgische markt. Met de levering van groene stroom, slimme laadmogelijkheden voor elektrische auto’s en beheeroplossingen voor een gemengd wagenpark creëert de Groep op basis van zijn interne knowhow een helder en pasklaar aanbod voor al zijn professionele klanten. De recente overname van G2mobility, een van de Franse marktleiders in slimme laadoplossingen, maakt de positionering van Total op de Belgische markt voor het laden van elektrische wagens compleet.

Dit flexibele totaalaanbod van de Groep Total voor alle Belgische B2B-klanten bestaat uit de levering van groene stroom, aangevuld met zonnepanelen naargelang van de behoeften van de klant; de ontwikkeling, de levering, de installatie en het beheer van elektrische laadpalen thuis en op het werk; de toegang tot een uitgebreid netwerk van meer van 70.000 snelle laadpalen in Europa ; en ten slotte de Total Card als totaaloplossing voor het volledige wagenpark (elektrisch, benzine, diesel …).

De exponentiële ontwikkeling van het elektrische wagenpark vereist een nieuwe benadering van de mobiliteit”, zegt Nicolas Paris, Head Of Product Development Electric Vehicles bij Total Gas & Power Belgium. “Het is belangrijk dat bedrijven kunnen rekenen op slimme en duurzame oplossingen. In die context bieden de ondernemingen van de Groep Total in België vandaag een efficiënte productie en levering van groene stroom, aangepaste laadsystemen voor thuis of op het werk en toegang tot een groot netwerk van openbare laadpalen.”

 

Info : www.be.total.com

Delen