Wat moet ik doen met een onderbreking van de aanvoer?

13 maart 2020 om 14:03 

©GettyImages

Stel: u wordt geconfronteerd met een onderbreking van de levering van halffabricaten en leveringen. Wat moet ik doen? Ga eerst na of er voorraden zijn. En, zo nodig, brengt in kaart wat moet worden geleverd, plan uw stock en bestel op tijd.  

Als uw leveranciers niet langer in staat zijn u te leveren of als zij deze gebruiken om hun prijzen aanzienlijk te verhogen, is het wellicht de tijd om een alternatief te overwegen door andere leveranciers te zoeken 

Dankzij BECI via Enterprise Europe Network (EEN) kunt u contact opnemen met nieuwe internationale aanbieders en deze in contact brengen met nieuwe internationale aanbieders. Via het platform voor matchmaking op www.brusselsnetwork.be, kunt u belangstelling hebben voor verschillende mogelijkheden voor commerciële samenwerking:  

  • Producten in het buitenland Niet minder dan 142 profielen op het platform om de productie uit te besteden.  
  • Een deel van uw zakelijke activiteiten uit te besteden: Uitbesteding wordt voorgesteld met behulp van 329 profielen.  
  • Uitbesteding van een specifiek contract aan een van de 639 profielen die u aanbiedt.  
  • Zoek een leverancier van een specifiek product: Uw verzoek op het platform te publiceren als 64 bedrijven die op zoek zijn naar leveranciers. 

In de praktijk verspreidt EEN uw zakelijke aanvraag via www.brusselsnetwork.be en neem contact met u op met geïnteresseerde buitenlandse bedrijven. De aanbiedingen die uw streefdoel op het platform evenaren, te identificeren; EEN zal u met u verbinden.  

Contactpersoon: Jean-Philippe Mergen, jpm@beci.be — tel. 02 210 01 77 

 

 

Delen