MEET Tax Management & Accounting Service, voor een polyvalente boekhouding

13 december 2019 door
BECI Community

Tax Management & Accounting Service heeft niets te maken met een klassiek accountantskantoor. Het is eerder een voorstander van management zoals in de Silicon Valley. Het kantoor begeleidt zijn klanten dagelijks bij het monitoren van hun boekhouding, om steeds een duidelijk beeld te hebben van de situatie.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Tax Management & Accounting Service?

Tax Management & Accounting Service (T.M.A.S) is veel meer dan een eenvoudig accountantskantoor. T.M.A.S werd opgericht in 2014 en focust op veelzijdige boekhouding. Wij staan onze klanten dagelijks bij in de strategische beslissingen die hun activiteiten regelen, evenals in fiscale optimalisatieprocessen.

 

Wat is uw specialiteit?

Fiscaal advies aan onze klanten en de opvolging van hun activiteiten.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort het team.

T.M.A.S beschikt over een multidisciplinair team van junior en senior juristen en boekhouders. Wij pleiten voor management zoals in de Silicon Valley, waar het hele team betrokken is bij de dagelijkse besluitvorming.

 

Voor wie zijn uw diensten/producten bestemd? Wat is uw doelgroep?

Onze klanten zijn voornamelijk KMO’s, zelfstandigen, beheermaatschappijen en holdings. Elke klant is uniek. Wij passen onze strategie en advies aan hun behoeften aan.

 

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrenten?

Dankzij de dagelijkse boekhouding hebben we een duidelijk en nauwkeurig beeld van de situatie bij onze klanten. We kunnen ze daarom optimaal adviseren bij strategische besluitvorming.

 

Het speciale aanbod voor de Beci-leden:

Wij bieden Beci-leden een eerste gratis gesprek over hun activiteit.

 

Informatie en contact: 0494/65.01.61 — Facebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 13 december 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren