Waarom lid worden van de Brussels Business Community  

Verbinden, delen, co-creëren: Beci brengt Brusselse bedrijven die zich willen engageren voor deze drievoudige doelstelling samen, stimuleert en ondersteunt ze. Je bij ons aansluiten betekent in contact komen met 350.000 mensen, je onderneming ontwikkelen dankzij uitwisselingen, inhoud en advies van een echte gemeenschap van experts en professionals. Het betekent ook het succes van anderen ondersteunen. Samen versterken we onze impact op het Brusselse economische ecosysteem.

Netwerking, digitale tools, inspiratiebijeenkomsten, het creëren van interactie, partnerschaps- en investeringsmogelijkheden in Brussel en in het buitenland... Onze expertisecentra bieden u de ondersteuning die u nodig hebt en nodigen u uit om uw eigen kennis te delen. Een positieve, collaboratieve dynamiek die de impact van Beci versterkt. Ontdek de vele redenen om lid te worden van de Brussels Business Community. Word vandaag lid en geniet vandaag nog van de voordelen.​


Sluit u aan bij de community

Getuigenissen van onze community

Andere voordelen

Als lid van de Brussels Business Community hebt u exclusieve toegang tot het Chamcafé. Deze open ruimte, gelegen op de gelijkvloerse verdieping van ons hoofdkantoor, is perfect om te werken, te ontspannen of andere leden te ontmoeten.

Hebt u een plek nodig om te vergaderen met uw team of uw klanten? Boek een vergaderruimte in ons gebouw met 50% korting.

Beci is er om u te ondersteunen, wat u ook doormaakt. Lees meer over onze diensten zoals PGR, bemiddeling en Centrum voor Ondernemingen in moeilijkheden.

Sluit u aan bij de Brusselse Business Community

Partnerschappen

Samenwerken met Beci is een unieke kans voor uw organisatie om toegang te krijgen tot onschatbare middelen en strategische programma's te co-creëren die een impact zullen hebben op de Brusselse bedrijfswereld.

Ons partnerschapsprogramma omvat mogelijkheden om te spreken en VIP-zitplaatsen op belangrijke evenementen, kortingen en promoties, evenals het gebruik van vergaderzalen in het Beci-hoofdkantoor.

 Neem contact op​

Sponsoring

Onze sponsorpakketten zijn op maat gemaakt voor leden en stellen hen bovenal in staat om zichtbaarheid te krijgen via meerdere mediakanalen.

Afhankelijk van uw activiteitensector, uw interesses of uw bedrijfsdoelstellingen helpen wij u om het juiste publiek op het juiste moment te bereiken. Onze pakketten zijn flexibel en afgestemd op uw ambities en budgetten.

 ​Neem contact op​