Digitalisering

BECI helpt u uw bedrijf te digitaliseren.


e-commerce  GlobalSign  Digitale catering​  Whitepapers

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.

Digitalisering van onze bedrijven

Bedrijven en zelfstandigen zullen niet hebben gewacht op de COVID-19-crisis om te beseffen dat digitalisering een belangrijk punt was voor hun toekomst. Maar als ze het wisten, hadden velen van hen nog niet de stap gezet: wat zijn mijn behoeften, welke kansen moet ik eerst grijpen, welk budget moet ik ervoor uittrekken en waar moet ik beginnen?

De huidige periode lijkt een prachtige gelegenheid te zijn om alle ontwikkelingsperspectieven die de digitalisering in vele opzichten biedt, te begrijpen.

Iedereen heeft wel eens nagedacht over e-learning, maar nu wordt iedereen, al dan niet bereidwillig, opgeroepen om zijn cursussen voor afstandsonderwijs te organiseren, om de meest geschikte instrumenten te evalueren om de verwachte resultaten te bereiken en vooral om te zien dat het werkt en dat het veel voordelen biedt. Om te overleven worden restauranthouders gedwongen om te kiezen voor online leveringsdiensten en om na te denken over hun zichtbaarheid op het net door middel van betaalde reclame en sociale netwerken in het bijzonder. Kleine bedrijven die het niet aandurfden de sprong te wagen, lanceerden hun eerste e-shops. Om maar een paar sprekende voorbeelden te noemen. Laten we ook denken aan de beroemde Filigrane bookshop die deze periode zal hebben gebruikt om een toekomstig project te implementeren: de lancering van hun e-shop!

Maar achter deze kansen gaan meerdere belangen schuil die niet onderschat mogen worden. De juridische aspecten (beheer van persoonsgegevens, algemene verkoopsvoorwaarden, enz.), de logistieke aspecten (leveringen, betalingszekerheid, recht op teruggave), de procesveiligheid en vele andere. Als de urgentie de verdienste heeft dat bedrijven gedwongen worden het digitale vraagstuk in het middelpunt van hun actie te plaatsen, mogen we ook niet voorbijgaan aan het belang van de integratie van deze veranderingen in een strategie: een ontwikkelingsstrategie, een commerciële en een financiële strategie.


Digitalisering in 7 vragen

Digitaliser nos entreprises en temps de crise COVID-19


Make your company future-proof

In dit dossier hebben wij ervoor gekozen een antwoord te geven op de 7 meest gestelde vragen over de digitalisering van een onderneming om u te helpen de zaken duidelijker te zien.

Tegenwoordig wordt elke sector beïnvloed door technologische vooruitgang en zijn er veel oplossingen beschikbaar om uw dagelijkse zakelijke projecten gemakkelijker te maken.


Download het document

 

De 7 behandelde vragen:

→ Wat is de digitale transformatie van een bedrijf?

→ Is het interessant voor mijn bedrijf?

→ Waar te beginnen voor uw bedrijf?

→ Wat zijn de 3 belangrijkste voordelen?

→ Wat zijn de 4 pijlers van digitale transformatie?

→ Hoe ontwikkelt u een bedrijfscultuur die klaar is voor de digitale toepassingen?

→ Wat zijn de belangrijkste factoren voor een succesvolle implementatie van mijn digitalisering?

European Learning Experience Platform (EULEP)

BECI neemt deel aan de ontwikkeling van een Europees Leerplatform samen met haar School voor Volwassenenonderwijs CVO SEMPER

Om een open deur in te trappen: Werkgevers en werknemers moeten zich aanpassen aan de snel evoluerende technologie.

Waar Artificiële Intelligentie nog een aantal jaren terug een “ver van mijn bed show was”, biedt de technologie vandaag mogelijkheden om nog beter en meer te focussen op de core business van de onderneming. Virtuele realiteit kan eveneens interessante opportuniteiten bieden, niet alleen in meer technische sectoren zoals de bouw, maar ook in dienstverlenende organisaties.

Maar hoe en waar vinden de werkgevers toegankelijke en open opleidingen?

EULEP is het European Learning Experience Platform dat 20 organisaties uit 8 landen samenbrengt om via de arbeidsmarktgerichte opleidingen van het volwassenenonderwijs levenslang leren aantrekkelijker te maken, om bedrijven innovatieve opleidingsmodules aan te bieden, om kennisuitwisseling te stimuleren en om beroepsopleidingen duurzaam in te bedden in de regionale strategieën voor economische ontwikkeling.

BECI werkt samen met CVO Semper aan de ontwikkeling en de introductie van modules in de opleidingen in Artificiële Intelligentie, Virtual Reality en Sociale Innovatie voor volwassenen. Zowel Ondernemingen als leerkrachten krijgen de gelegenheid om hun competenties hierin op te bouwen, in een latere fase in opleidingen te gebruiken en ten slotte door te geven aan collega’s. Dit traject loopt tot juni 2026.


Contact :


               ​

Joëlle Evenepoel

Secretaris-Generaal KvKOntdek de laatste artikels over digitalisering:

Votre snippet dynamique sera affiché ici... Ce message est affiché parce que vous n'avez pas défini le filtre et le modèle à utiliser.