Be Angels opent financieringshub binnen BeCentral

13 december 2019 om 15:12 

Be Angels is een van de meest actieve business angels netwerken in Europa. De organisatie kondigt nu de opening aan van nieuwe kantoren in BeCentral. Deze digitale campus in het station van Brussel-Centraal focust op technologische kennis, groei en sociale impact.

De nieuwe vestiging van Be Angels is ideaal gelegen. Ze illustreert de verdere ontwikkeling van het bedrijf rond de digitale dynamiek van ons land en de wil van Be Angels om nieuwe relaties met investeerders en ondernemers te vergemakkelijken.

Be Angels is de eerste huurder van de nieuwe hub gewijd aan financiering en installeert zich in het digitaal ecosysteem, naast startups.be. De hub staat ter beschikking van ondernemers op zoek naar financiering, met een eventuele deelname van business angels in het kapitaal. Be Angels is in volle expansie en faciliteerde in 2018 maar liefst 41 fondsenwervingen in 39 bedrijven. Het team stelt vandaag 8 VTE tewerk, tegen 3 in 2015.

Laurent Hublet, CEO van BeCentral, verklaarde: “Ik verheug me om de komst van Be Angels en zijn permanente vestiging op de campus. De aanwezigheid van een erkend netwerk van business angels zoals Be Angels is een kans voor de studenten en ondernemers in de BeCentral gemeenschap. Bovendien verbreedt de Be Angels Academy de waaier aan opleidingen die wij hier aanbieden.”

Claire Munck, CEO van Be Angels voegt eraan toe: “Wij zijn opgetogen met onze integratie in het ecosysteem van BeCentral. Zijn nationale dynamiek en zijn missie gewijd aan ondernemerschap, leren en digitale technologie sluiten perfect aan bij de ontwikkeling van ons netwerk.”

Info : www.beangels.eu

Delen