Easy UPS 3S verzekert bedrijfscontinuïteit bij KMO’s

7 januari 2020 om 15:01 

Schneider Electric ontwikkelt digitale oplossingen die energie en automatisering combineren voor een duurzamere wereld. De onderneming lanceerde onlangs nieuwe oplossingen om de continuïteit van de stroomvoorziening te garanderen. Easy UPS 3S is een flexibele en veelzijdige back-upoplossing voor het beveiligen van bedrijf-kritische apparaten in KMO’s, datacenters en industriële ondernemingen.

Het toestel is zeer compact en eenvoudig te installeren. Het biedt een gegarandeerd ononderbroken stroomvoorziening. Easy UPS 3S is een UPS (Uninterruptible Power Supply) met een vermogen van 10 tot 40 kVA die kritische apparatuur beschermt tegen schade door stroomuitval, schommelingen of pieken in de stroomvoorziening.

Deze UPS is beschikbaar is met of zonder batterij. Hij bereikt een efficiëntie van 96% in dubbele-conversiemodus en tot 99% in de energiebesparende ECO-modus. Met dergelijke prestaties plaatst Schneider Electric UPS-systemen in het bereik van 10 tot 40 kVA in een hogere klasse. De optionele installatieservice garandeert klanten een veilige en optimale configuratie. Via de intuïtieve grafische gebruikersinterface laat het systeem zich op een eenvoudig manier configureren en bewaken. Dit gebeurt zelfs op afstand, dankzij een optionele netwerkkaart waarmee gebruikers de UPS-status kunnen beheren via een webinterface en de EcoStruxure-toepassingen.

Met Easy UPS 3S biedt Schneider Electric een optimale stroomoplossing, een breed bereik aan ingangsspanningen en een robuuste beveiliging tegen overbelasting. Het systeem is daarom geschikt voor een breed scala aan industrieën en omgevingen. Dit constante streven naar innovatie om mensen te helpen hun energie en hulpbronnen optimaal te benutten, vormt de kern van de waarden van Schneider Electric, die toegang tot energie en digitale technologie als een fundamenteel recht beschouwt.

Informatie: www.se.com/be

Delen