Het Smurfenavontuur

30 augustus 2018 om 09:08 

[Publireportage]

In 2018 vieren de Smurfen hun 60e verjaardag. Zestig jaar vol dolle pret verzameld in één uniek avontuur: Het Smurfenavontuur. Sinds 9 juni vonden al meer dan 100 000 bezoekers de weg naar onze blauwe vriendjes in Brussels Expo. Het evenement, dat georganiseerd wordt door het bedrijf Cecoforma, biedt ook heel wat formules voor bedrijven.

Het Smurfenavontuur is een onvergetelijke totaalervaring. Je wordt ondergedompeld in de magische wereld van de Smurfen en voelt je als het ware zelf een beetje Smurf. Vanaf het eerste moment kom je terecht in een feeërieke en sprookjesachtige wereld. In decors die groter zijn dan ware grootte, voel je je steeds kleiner worden, tot je zelf zo groot bent als een Smurf, nog maar ‘drie appels groot’.

Het Smurfenavontuur is een echte ervaring en maakt gebruik van nieuwe technologieën. Videomapping brengt de decors tot leven, morphing laat je eruitzien als een echte Smurf en dankzij de hologrammen kun je zelfs een praatje slaan met de Smurfen. De virtuele realiteit is de kers op de taart en laat zowel groot als klein een onvergetelijk avontuur beleven.

Het Smurfenavontuur draagt de waarden van de Smurfen bovendien hoog in het vaandel. Niet alleen de universele waarden waar ze voor staan – solidariteit, samenwerking, vreugde, gelijkheid … – maar ook de waarden van duurzame ontwikkeling die door de VN uitgedragen worden en waar de Smurfen maar al te graag de ambassadeurs van zijn. Een bezoekje aan Het Smurfenavontuur is dus ook nog eens een pedagogische belevenis.

Het Smurfenavontuur begint dan wel in België, maar Brussel is in geen geval de eindbestemming. Het project maakt deel uit van een aantal rondtrekkende tentoonstellingen-evenementen. Na deze eerste halte begint Het Smurfenavontuur aan een internationale tournee waarbij de paddenstoelenhuisjes in de vijf continenten te zien zullen zijn. Neen, niet met het vliegtuig, met de ooievaar uiteraard!

Het Smurfenavontuur

Van 9 juni tot 2 september 2018 – Van 3 oktober 2018 tot 27 januari 2019
Brussels Expo, Paleis 2.
Online reservatie en informatie: www.smurfexperience.com

Smurf een onvergetelijk moment!

Tijdens het hele evenement zijn er tal van formules om samen met klanten, prospecten en medewerkers het Smurfenavontuur te ontdekken.

Kies de formule die bij je past: schenk een cadeaupakket met toegangstickets en unieke voordelen of kies voor een privé-evenement tijdens het Smurfenavontuur.

De teams van het Smurfenavontuur staan voor je klaar om je het meest geschikte pakket aan te bieden.

Contact: noemie.nicaise@show60years.com – 0488/68.52.23

 

Daoust organiseerde zijn Family Day op Het Smurfenavontuur!

Een terugblik op dit buitengewone evenement met Antoinette Stas, Marketing Manager bij Daoust.

Wat was voor u de aanleiding om naar Het Smurfenavontuur te trekken?

Elk jaar organiseren we een Family Day voor alle medewerkers van Daoust en hun familie. Een uitstekende gelegenheid om hen te bedanken voor het geleverde werk maar vooral het perfecte moment om even gezellig samen te zijn.

Aangezien Daoust ‘Main Partner’ van Het Smurfenavontuur is, leek het ons niet meer dan logisch dat al onze collega’s en hun gezinnen dit smurfelijke evenement konden ontdekken. Het is overigens geen toeval dat Daoust en Het Smurfenavontuur partners zijn geworden. We hebben immers veel gemeen en delen dezelfde waarden, met name respect, gezelligheid, familiegevoel … Die waarden weerspiegelen ook ons motto: ‘Welcome to the Family’!

Hoe verliep de dag?

De Family Day vond plaats in juni, enkele dagen na de opening van Het Smurfenavontuur en op een dag dat de Rode Duivels een wedstrijd op het WK voetbal speelden. Alle medewerkers van Daoust werden door Smurfin en Grote Smurf ontvangen. De kinderen waren door het dolle heen! We hebben samen gebarbecued voor we aan Het Smurfenavontuur begonnen. Groot en klein liet zich volledig meeslepen tijdens hun ontdekkingstocht door de feeërieke wereld van de Smurfen.

Tijdens deze Family Day was er voor elk wat wils: een ontdekkingstocht doorheen Het Smurfenavontuur in de namiddag, activiteiten voor kinderen zoals een springkasteel, een schilderworkshop, grime … en de match van de Rode Duivels op groot scherm met een schitterende overwinning voor België om het feest compleet te maken.

Een geslaagde smurfelijke dag!

Delen