MEET 3W, expert in interim-management

Door Gaëlle Hoogsteyn  - 5 juli 2020 om 13:07 

Unsplash

Is uw bedrijf in volle verandering? De mensen en het netwerk van 3W staan als één blok achter u!

Wat zijn de activiteiten van 3W?

3W biedt interim-management aan tot business coaching, telkens binnen de 48 uur na de aanvraag. De technologie mag dan al pijlsnel evolueren, het blijven de mensen die binnen een bedrijf het verschil maken. Vanuit die overtuiging gaan we te werk. De behoeften van de klanten veranderen voortdurend, vandaar dat onze activiteiten best uiteenlopend zijn.

Sinds wanneer bestaat uw bedrijf?

3W staat al 23 jaar ten dienste van haar klanten.

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

We zijn een kleinere organisatie, maar we zijn wel lean and mean. Dat maakt ons des te hechter. We vormen een complementair team van elf professionals en we werken hard, maar maken daarnaast ook tijd voor elkaar. Dat is geen sinecure, daar moeten we een inspanning voor leveren. Maar het blijkt de formule tot succes: een team effort werpt steeds meer vruchten af dan dat van een enkeling. Niemand is een eiland! 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep?

We focussen ons het meest op bedrijven die zich in een transitiefase bevinden, bedrijven uit uiteenlopende sectoren welteverstaan. Wij ondersteunen hen tijdens een turbulente groeifase of helpen hen in het finetunen van een specifiek aspect van hun organisatie. Tegelijk hebben we oog voor onze eigen managers. Zij zijn natuurlijk ook gebaat met een opdrachtgever bij wie ze gemakkelijk aansluiting vinden.

Wat is uw specialiteit?

Wij menen dat management vooral een people business is en kiezen dan ook bewust voor een persoonlijke aanpak. Daarbij maken we gebruik van de nieuwste inzichten uit wetenschappelijke modellen. Ieder advies komt er na een persoonlijk gesprek, waarna we uit ons breed netwerk op zoek gaan naar de geknipte kandidaat voor de post. Dan gaat het niet alleen over mensen die voldoen aan de objectieve criteria, maar die ook passen binnen de cultuur van de onderneming. Dat noemen we de Human Fit, de missie die ons team drijft.

Hebt u een speciale aanbieding voor de leden van Beci?

 Wij bieden Beci-leden een korting van 5 procent aan op al onze diensten.

Delen