MEET BrightBiz BVBA, voor een krachtiger verkoopteam

3 december 2019 om 12:12 

D.R.

Wilt u uw verkoopteam versterken om uw winstgevendheid te verhogen? BrightBiz ondersteunt u bij de opleiding, coaching en rekrutering van hoogwaardige commerciële profielen.  

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, BrightBiz BVBA? 

BrightBiz specialiseert zich in verkooptraining, coaching, consulting en recruitment van verkooptalent. Concreet helpen we ondernemers, KMO’s en corporate managers hun verkoopdynamiek om te zetten in concrete en snelle resultaten. 

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep? 

Onze diensten richten zich vooral tot ondernemers, starters, groeiende bedrijven en KMO’s, maar onze expertise is er ook voor corporate managers van grote bedrijven. 

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten? 

Onze klanten vertellen ons allemaal dat onze training de meest complete en effectieve is die ze ooit hebben gekregen. We hebben een zeer effectieve methode ontwikkeld. Zeer snel na de training zien klanten resultaten, die ze echt waarderen.  

Op het gebied van sales recruitment specialiseert BrightBiz zich in het vinden van hooggekwalificeerde verkopers. Verkooptraining is inbegrepen in de onderzoeks- en rekruteringskosten. Deze opleiding verhoogt de kansen op succes voor zowel de kandidaat als de werkgever met 300%. Bovendien zijn onze prijzen nogal voordelig ten opzichte van de gemiddelde tarieven in de sector. 

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team. 

Ons team werd opgericht in 2013 en bestaat momenteel uit zes personen, allemaal met een passie voor verkoop. Naast de twee medeoprichters stelt BrightBiz meerdere business managers en recruiters tewerk. Om aan de groeiende vraag van onze klanten te kunnen voldoen, verwelkomen we binnenkort drie nieuwe medewerkers. Met zijn negen zullen we zeker heel wat kunnen waarmaken, groeien en ons ontwikkelen.  

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden: 

Wij bieden Beci-leden een korting van 10% met de code “BECI10”. 

 

Informatie en contact: https://www.brightbiz.eu info@brightbiz.eu info@brightbiz.eu 02/897.50.60 Facebook 

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen