MEET Real Reality, van echt naar virtueel

3 oktober 2019 om 18:10 | 1059 weergaven

Korte en lange films, computergegenereerde beelden en bewegingsopnames, buitenopnames … Real Reality helpt u de juiste film te ontwerpen.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Real Reality ?

De Real Reality studio is sinds 2003 actief in de audiovisuele sector en specialiseert zich in de productie van korte en langere films die een beroep doen op computergegenereerde beelden en motion capture. Real Reality heeft zich sinds kort gediversifieerd en maakt voortaan ook live-action shoots. Daartoe heeft het bedrijf zich onlangs uitgerust met een studio voor live-beelden. We verkennen eveneens andere gebieden en technologieën (Print 3D, virtual reality…). Tot slot hebben sinds het begin opleidingen ontwikkeld rond de technologie die wij gebruiken.

 

Wat is uw specialiteit?

Wij zijn gespecialiseerd in beeldopnames, buiten of in de studio, naast 3D computer graphics, compositing en motion capture.

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is uw doelgroep?

De diensten van Real Reality zijn gericht op alle klanten met audiovisuele behoeften, en op alle bedrijven die hun producten al dan niet virtueel wensen te tonen.

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten?

Real Reality staat aan de spits van de nieuwe technologieën in de audiovisuele sector. De kleine omvang van ons bedrijf stelt ons in staat om ons zeer gemakkelijk aan te passen aan de aanvragen en projecten die ons worden toevertrouwd.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Real Reality is een permanente kern van vijf mensen, elk gespecialiseerd in een van de audiovisuele gebieden. Het team wordt regelmatig versterkt door gelegenheidswerknemers, afhankelijk van de uit te voeren projecten.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:

We zijn van plan om volgend jaar onze 15e verjaardag te vieren. Een uitnodiging wordt verstuurd naar Beci-leden die ons beter willen leren kennen.

 

Informatie en contact: info@realreality.com – www.realreality.com

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.

 

Delen