Multiburo heeft een nieuw zakencenter vlakbij het Centraal Station geopend!

3 juni 2019 om 14:06 

[Publireportage] Kom onze nieuwe werkruimtes ontdekken, volledig gerenoveerd naar een moderne en luxueuze stijl in het hartje van het Zavelkwartier.

Kantoren, vergaderzalen, coworking…. Onze ruimtes zijn zo ingericht om een inspirerend en dynamisch kader te bieden met ontspanningsruimten en lekkere pauzes. Gesitueerd op de 12de, 13de en 14de verdieping van de Zaveltoren vindt u ruimtes die ruim, comfortabel en zeer lichtrijk zijn en alsook een fantastisch uitzicht over heel Brussel.

Onze goedlachse teams begeleiden u dagelijks en bieden u verschillende diensten aan zoals de telefonische antwoorddienst, het management van uw post, het ontvangen van uw bezoekers, conferenties en animaties, …

 

Multiburo

Werken in het hartje van het Zavelkwartier, wat zijn de voordelen?

Het Zavelkwartier bevindt zich in de nabijheid van het Centraal Station, het Zuidstation en alle andere transportmogelijkheden (metro, tram, bus, trein…). Het is een gemakkelijk bereikbare buurt. Atypisch en gekenmerkt door mooie gevels, antiekwinkels en beroemde chocolatiers, maakt het een levendige en aangename buurt, zowel doorheen de dag als ’s avonds. Het Zavelkwartier is een symbool van kwaliteit en elegantie.

Ontdek het interview met Andrea Monne, Area Manager van Multiburo Brussel Zaveltoren

 

Multiburo stelt aan ondernemers en Brusselse werknemers kwalitatieve en evolutieve vastgoedoplossingen ter beschikking met de mogelijkheid tot uitbreiding van uw onderneming. Zoekt u een ideaal gesitueerde plaats om te werken? Ontdek ons aanbod van kantoren, coworking en vergaderzalen. Bij Multiburo staat de ontvangst en de aandacht voor de klant centraal!
Multiburo Bruxelles Tour Sablon
Rue Joseph Stevens
71000 Bruxelles

+32 (0)2 893 20 20

 

Delen