Ontmoet de douaneattachés

28 augustus 2020 om 07:08 

Stel uw virtuele afspraken in en praat persoonlijk en individueel met douaneattachés uit 5 landen: China, India, Indonesië, Brazilië en Rusland.

De Belgische douane in het buitenland – de douaneattachés als hulp bij uw internationale douanevragen

Zij hebben een uitgebreid netwerk bij de plaatselijke douaneautoriteiten en andere relevante autoriteiten en organisaties (voedselwarenautoriteit, WDO, EU, ASEAN, …).

De douaneattachés zijn een contactpunt voor economische operatoren, ze kunnen ondersteuning bieden en kunnen alle nuttige informatie verstrekken over de douane- en accijnsregelgeving. Zij kunnen zowel proactief als reactief inlichtingen en adviezen verstrekken aan bedrijven in het kader van de facilitering van de logistieke keten. Ze beantwoorden bijvoorbeeld douane-technische vragen en geven informatie over in-, uit- of doorvoer in het land van oppoststelling. Tenslotte kunnen ze ook ten behoeve van de Belgische economische operatoren contact opnemen met de lokale douaneadministratie of andere lokale overheidsdiensten (bij geblokkeerde zendingen of onduidelijke procedures).

Contact Days Customs Attachés - format 2.0

WILT U EEN INTERVIEW MET EEN OF MEER VAN HEN? ORGANISEER UW PLANNING!

Douaneattachés uit de 5 landen zijn beschikbaar voor 2 dagen op 5 en 6 oktober.

Elke afspraak duurt 25 minuten. Vul gewoon de tabel in met de naam van uw bedrijf, die van de deelnemer, en die bijgevoegd(en) die u wilt ontmoeten.

Stuur uw tabel per e-mail naar jpm@beci.be.

U zal een uitnodiging krijgen om de afspraak op 5 of 6 oktober te plannen.

Delen