Na België en Frankrijk vestigt het online betaalplatform iBanFirst zich in Nederland

4 december 2019 door
BECI Community

iBanFirst, een internationale speler die grensoverschrijdende financiële diensten aanbiedt, breidt zich nu uit naar onze noorderburen, na een snelle groei in België en Frankrijk. De scale-up van het jaar 2018 kondigt vandaag de overname aan van zijn Nederlandse concurrent NBWM (de Nederlandsche Betaal- en Wisselmaatschappij), een valutaspecialist die meer dan 1000 klanten bedient.

Naar aanleiding van deze overname zal iBanFirst jaarlijks een betalingsvolume van 5 miljard euro verwerken. De overname van NBWM en de uitbreiding naar Nederland toe maken deel uit van de ambitieuze groeiplannen van iBanFirst sinds zijn jongste fondsenwerving ter hoogte van 15 miljoen euro, in november 2018.

De 100% jaarlijkse groei van iBanFirst berust op een aanzienlijke investering in de ontwikkeling van het online platform en dito oplossingen. NBWM zal voortaan onder de naam iBanFirst werken. De overnemer zal het kantoor van NBWM in Amsterdam tot medio 2020 gebruiken.

iBanFirst en NBWM vullen elkaar perfect aan. Beide bedrijven bieden hun klanten geïndividualiseerde diensten en spitstechnologie. Dankzij het toonaangevende online platform van iBanFirst kunnen onze NBWM klanten alle voordelen genieten van de jongste ontwikkelingen op het vlak van betalingsverkeer. Ze krijgen ook toegang tot een breder scala aan financiële producten en diensten,  vertelt Jeroen Hoevers, Country Manager België en Nederland bij iBanFirst.

“Wat beide ondernemingen gemeen hebben is de combinatie van technologie en persoonlijke service. Vandaar de waarde van onze toenadering”, besluit Joost Derks, directeur-generaal van NBWM. 

Informatie: https://be-nl.ibanfirst.com/  

BECI Community 4 december 2019
Deel deze post
Archiveren