Efficy neemt SumaCRM over om de expansie te versnellen

18 november 2019 door
BECI Community

Efficy, de Belgische leverancier van CRM (Customer Relationship Management) software, breidt zijn aandeelhouderschap uit met de komst van Fortino Capital Partners, een bedrijf dat in digitale technologie investeert.

“We zijn erin geslaagd een sterke CRM-softwareoplossing te bouwen voor de complexe behoeften van klanten in heel Europa. Om de groei van Efficy verder te versnellen en de Europese leider te worden, waren we op zoek naar een partner met de nodige ervaring en waarden, en met de mogelijkheid om ons verder bij te staan in onze internationale ambities”, vertelt Cédric Pierrard, een van de oprichters van Efficy 

Als nieuwe partner zal Fortino Capital kapitaal inzetten om de ontwikkeling van de Efficy-groep in bestaande regio’s te stimuleren en de bestaande buy & build-strategie verder uit te bouwen. Efficy, die tot doel heeft de Europese CRM-markt verder te consolideren, kondigde ook de overname aan van SumaCRM, de Spaanse CRM die zich toelegt op de ZKO‘s.

Met deze overname bouwen we een grotere aanwezigheid in Spanje uit en betreden we voor het eerst de KMO-markt. Met SumaCRM beschikken over een oplossing voor elk bedrijf”, aldus Cédric Pierrard. Het hoofddoel van deze overname is een snellere productontwikkeling door alle functionaliteiten van Efficy CRM over te dragen aan SumaCRM. Efficy is welkom op de Spaanse markt dankzij de reputatie van SumaCRM in Spanje en Latijns-Amerika. Een dergelijke overname, die de klant centraal stelt, is ongetwijfeld goed voor beide bedrijven. 

 

Informatie: www.efficy.com 

BECI Community 18 november 2019
Deel deze post
Archiveren