MEET Eurofiber, uw glasvezelgarantie

7 juli 2020 door
BECI Community

Op bijna 20 jaar tijd is Eurofiber uitgegroeid tot een stevige internationale leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur.

Omschrijf Eurofiber N.V. in enkele woorden
Eurofiber is sinds 2000 een snel groeiende internationale leverancier van hoogwaardige digitale infrastructuur. Met ons eigen glasvezelnetwerk en veilige datacenter bieden we bedrijven, overheden en non-profitorganisaties een toekomstvaste en open infrastructuur. Eurofiber heeft een uitgebreid glasvezelnetwerk van 31.000 km in de Benelux.

Sinds wanneer bestaat Eurofiber N.V.?
Het bedrijf werd opgericht in 2000.

Met hoeveel bent u? Beschrijf kort uw team
Eurofiber is een team van 56 gemotiveerde werknemers.

Voor wie zijn uw producten/diensten bestemd? Wie is de doelgroep?
We leveren diensten aan alle bedrijven die nood hebben aan een betrouwbare glasvezelverbinding. Klanten hebben daarna de vrijheid om zelf de diensten, toepassingen en aanbieders te kiezen die ze nodig hebben. Bijna alle openbare datacenters in de Benelux zijn verbonden met ons netwerk, evenals onze eigen datacenters.

Wat is uw specialiteit?
We zijn een internationale provider van glasvezelinfrastructuur.

Waarin onderscheidt u zich volgens u van uw concurrenten?
Wij bieden een open netwerk aan, er is geen sprake van een vendor lock-in. Als aanvulling op die vitale infrastructuur bieden we nu ook volledige flexibele interconnectiviteit tussen datacenters in Nederland en België. De slimme, open, digitale infrastructuur van Eurofiber heeft de basis gelegd voor de digitalisering van de samenleving.

De diensten van Eurofiber worden aangeboden via vijf bedrijven: Eurofiber Nederland, Eurofiber België, Dataplace, UNET en DCspine. Onze infrastructuur legt de basis voor een slimmere en efficiëntere inzet van middelen, door een permanente uitwisseling en ongelimiteerde beschikbaarheid van data. Zo maken we de weg vrij naar een Smart Society.

BECI Community 7 juli 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren