Is uw project een Digital Innovation Award waard?

7 juni 2019 door
BECI Community

De Digital Innovation Awards worden in 2019 voor de derde keer uitgereikt. Ze bekronen de meest innovatieve bedrijven en hun teams die actief zijn op het gebied van digitale innovatie. Deze prijs is een organisatie van Bearing Point en de Cercle Montaigne, in samenwerking met de Frans-Belgische Kamer van Koophandel. Hij is bedoeld als een soort jaarlijkse barometer van de trends en wil vooral de ‘best practices’ identificeren op het vlak van digitale innovatie.

Verleden jaar sleepte Engie de Award in de wacht met zijn voor de B2C markt bedoelde Connected Smart Thermostat Boxx. Als titelhouder is Engie dit jaar belast met de selectie van projecten voor de Digital Innovation Award 2019. Kandidaturen worden tot 15 september aanvaard. Voor het indienen van de dossiers bestaat er een zeer gebruiksvriendelijk online formulier.

Begin oktober worden drie projecten gekozen die via een pitch zullen worden voorgesteld aan de jury, voorgezeten door Annick Rossey (Engie Chief Marketing & Sales), Claire Munck (BeAngel) en Salma Haouach (Content Fabrik). De naam van de winnaar wordt bekend gemaakt op een gala-avond, op 7 december in Brussel.

Informatie: www.bearingpoint.com/en-be/our-success/events/digital-innovation-award-2019

BECI Community 7 juni 2019
Deel deze post
Archiveren