MEET Betuned, voor een perfecte match tussen werknemers en werkgevers

11 februari 2020 door
BECI Community

Wilt u uw team versterken met voor u op maat gekozen kandidaten? Betuned onthult het DNA van bedrijven en kandidaten om hun ontmoeting te vergemakkelijken.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Betuned?

Betuned is een innovatief wervingsplatform en een nieuw medium gewijd aan werkgelegenheid.De onderneming is opgericht in 2019 en stelt vier mensen tewerk. Ze specialiseert zich in rekrutering, employer branding, consultancy en community management.

 

Voor wie zijn uw diensten bestemd? Wat is de doelgroep?

Wij richten ons tot bedrijven die op zoek zijn naar talent – en kandidaten die op zoek zijn naar een zinvolle baan. Aan de ene kant helpen we werkgevers om zeldzame profielen te vinden, en anderzijds toekomstige werknemers die een zinvolle baan wensen en die meer willen weten over mogelijke collega’s en de uitdagingen van het team.

 

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrenten?

Betuned combineert een aanzienlijke ervaring in rekrutering en een sterke affiniteit met nieuwe media. Hiermee innoveert Betuned om het DNA van bedrijven en banen voor het voetlicht te brengen en om het talent aan te trekken dat echt bij die bedrijven past.

 

Een speciale aanbieding voor leden van Beci?

Betuned biedt Beci-leden graag een korting aan, die per geval wordt bepaald.

 

Informatie en contact: 

0474/54 89 89 — amelie@betuned.bewww.betuned.beFacebook — LinkedIn — Instagram

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 11 februari 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren