10 zakelijke kansen via be.connected

22 november 2018 door
BECI Community

Bent u op zoek naar nieuwe commerciële uitzichten in het buitenland? Of naar diensten of partners voor uw onderneming? U vindt alvast oplossingen op be.connected, het B2B matchmaking platform. 10 bewijzen.

Be.connected is een nieuw platform gericht op het leggen van contacten en de ontwikkeling van zakelijke uitzichten binnen een internationaal netwerk. Tien kamers van koophandel en beroepsverenigingen staan in voor de dagelijkse werking van dit initiatief die de troeven combineert van een online netwerk en van de kamers van koophandel (betrouwbaarheid en transparantie). Het platform biedt bovendien toegang tot de contactendatabase van Kompass, wereldwijd de grootste leverancier van data over de handel en de ondernemingen. Bent u nieuwsgierig? Hieronder leest u enkele voorbeelden van aanbiedingen die onlangs via be.connected online verschenen:

  1. Een Brusselse onderneming biedt diensten en oplossingen aan om uw wagenpark te optimaliseren. Overweegt u bedrijfswagens voor uw personeelsleden? Via een fleet programma geniet u kortingen op de wagens, verscheidene diensten na verkoop, gratis vervangwagens enz.
  2. Een Italiaans bedrijf gespecialiseerd in tuinbouw, kleine landbouw, bouw en ontsmetting wenst zijn verkoop in België te ontwikkelen en is daarom op zoek naar handelsafgevaardigden om het merk, de onderneming en de producten te promoten.
  3. Hebt u in uw onderneming hulp nodig voor de administratie, de lonen en prospectie? Dit bedrijf staat in voor facturatie, prospectie, de opvolging van debiteuren of loonbeheer, dankzij een doordachte en gepersonaliseerde aanpak.
  4. Een Frans online rekruteringskantoor zoekt ondernemingen waarmee het in België zou samenwerken. Als uw bedrijf meer dan 250 mensen tewerkstelt en u ook internationaal rekruteert, dan is dit aanbod voor u bestemd!
  5. Een Belgisch bedrijf gespecialiseerd in voedingssupplementen voor kinderen en volwassenen zoekt distributeurs in Oost-Europa, en meer bepaald in Letland, Litouwen, Estland, Polen en Oekraïne.
  6. Bent u producent in de agrovoedingssector en hebt u hulp nodig om de verkoop aan inkopers, distributeurs en eindverbruikers op te krikken? Een Belgisch smaakcertificeringsbedrijf kan u hierbij helpen. De onderneming analyseert en certificeert de smaak van uw producten dankzij een sensorische test uitgevoerd door een jury van 140 chefs en sommeliers.
  7. Een Engels bedrijf biedt, als Europese leider van de oplaadtechnologieën voor elektrische voertuigen, zijn diensten aan. Bent u actief in het openbaar vervoer? Bent u een energieproducent of een vertegenwoordiger van de overheid? Wilt u bussen en andere elektrische voertuigen introduceren/fabriceren? Neem contact met ons op.
  8. Ligt het welzijn van uw medewerkers u nauw aan het hart? Een Nederlands bedrijf is bereid om uw medewerkers op de weg naar een gezondere levensstijl te helpen. Het kan u helpen uw huidige aanbod te optimaliseren of u bijstaan bij het ontwerp en de exploitatie van nieuwe diensten en faciliteiten in uw gebouwen.
  9. Een Brits bedrijf dat al meer dan 15 jaar kwaliteitsvol schoolmateriaal ontwerpt en produceert, is op zoek naar distributeurs. Na de Britse markt te hebben veroverd, wil dit bedrijf zich grensoverschrijdend ontwikkelen en is het op zoek naar distributeurs om de export naar Europa te ondersteunen.
  10. Een Bulgaars bedrijf is op zoek naar architecten, interieurontwerpers en vastgoedprofessionals om een samenwerking te starten. Het bedrijf biedt een innovatief product – whiteboard verf – dat het momenteel online verkoopt. Ontmoetingen met kandidaten vinden plaats in Londen van 13 tot 17 augustus.

 

Konden deze voorbeelden u overtuigen? Bezoek be.connected om actuele, diverse en serieuze zakelijke mogelijkheden te vinden. Zie https://beconnected.tiao.world.

 

 

hub.brussels invest export

 

BECI Community 22 november 2018
Deel deze post
TAGS 
Archiveren