Centrum voor ondernemingen in moeilijkheden
02 533 40 90

Zit uw bedrijf in moeilijkheden?

Onderneem dan nu actie!

Het Centrum voor Ondernemingen in Moeilijkheden staat ten dienste van alle ondernemers en managers van KMO’s (Kleine en Middelgrote Ondernemingen) in het Brussels Hoofdstedelijk Gewest die professionele problemen ondervinden of vragen hebben over de toekomst.

Wij bieden u hulp, ongeacht de sector waarin u actief bent, de rechtsvorm of de omvang van uw bedrijf. U hoeft geen lid te zijn van Beci om gebruik te kunnen maken van onze diensten. Geniet gratis van de ervaring van een team van experts in de meest uiteenlopende domeinen (professionele boekhouders, advocaten, strategen, digitale experts, coaches, …). Maak de balans op van uw situatie, ontvang informatie en praktisch advies om de meest geschikte oplossingen te bepalen om terug te stuiteren of de pagina om te slaan.

Onze oplossingen en diensten

Ontdek hoe u uw zichtbaarheid kan verhogen dankzij de media van Beci

2000

In 2019 worden 2.000 bedrijven overgenomen door de COm

80%

van de problemen kon optimaal worden opgelost als ze waren voorzien

6

de deskundigen van het COm zijn van mening dat een situatie in zes maanden tijd zowel volledig kan instorten als kan worden rechtgezet

  • Neem contact op met onze adviseur

    Vul dit formulier in :

  • Dit veld is bedoeld voor validatiedoeleinden en moet niet worden gewijzigd.
Alain Demarez

Alain Demarez

Coördinator van COm

Wij genieten de steun van talrijke partners: de Brusselse balie, de boekhoudkundige verenigingen van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, de Federatie van Notarissen, de solidariteitsbank Crédal, de vereniging “Question Santé”, de sociale groep Partena, onafhankelijke deskundigen, enz.

Onze diensten zijn uniek in België. Absolute vertrouwelijkheid is gegarandeerd. Wij zijn een initiatief van BECI (Brussels Enterprises Commerce and Industry) met de financiële steun van het Brussels Hoofdstedelijk Gewest.