Efficy CRM neemt E-Deal over en stapt Europese CRM-top 10 binnen

13 juni 2018 door
BECI Community

De Belgische CRM-specialist Efficy NV neemt zijn Franse evenknie E-Deal over. De waarde van de overname wordt geschat op 16 miljoen euro. Door de overname ontstaat een groep met 175 personeelsleden en een gezamenlijke omzet van 20 miljoen euro. Tegen eind 2018 moeten die cijfers stijgen tot 200 medewerkers en 25 miljoen euro aan omzet. De groep heeft immers een breed gamma aan CRM-oplossingen in huis en de markt groeit sterk.

Met de overname begint voor Efficy een nieuw hoofdstuk en betreedt het bedrijf nieuwe markten. E-Deal is momenteel zeer actief in de markt van ziekenfondsen, verzekeringen en de openbare sector, en richt zich vooral op bedrijven met meer dan 200 werknemers. Enkele voorbeelden van klanten zijn de RATP, La Redoute en Carrefour Bank. De E-Deal CRM-oplossing wordt na de overname een onderdeel van het gamma van Efficy.

Efficy is nu al nummer één op de Benelux markt voor onafhankelijke leveranciers van CRM-oplossingen. Met de overname van E-Deal treedt Efficy ook de Europese top-10 in die markt binnen en wordt het de grootste in Frankrijk.

“Efficy en E-Deal delen dezelfde waarden: dagelijkse efficiëntie, dicht bij de klant staan en vooral een flexibel CRM-aanbod. We blijven onze beide CRM-producten ontwikkelen, vooral op het gebied van mobiele oplossingen,” zegt Efficy-CEO Cédric Perrard. “Met deze overname versterken we onze aanwezigheid op de markt en versnellen we onze ontwikkeling in Europa. Met ons uitgebreid aanbod kunnen we innovatieve antwoorden bieden op de vragen die bedrijven van elk formaat hebben over hun klantenrelatiebeheer.”

 

Informatie: www.efficy.com

BECI Community 13 juni 2018
Deel deze post
TAGS 
Archiveren