EY België neemt belastingconsulentenkantoor Van Impe & Tally over

5 maart 2020 door
BECI Community

EY België heeft het Brugse accountants- en belastingconsulentenkantoor Van Impe & Tally overgenomen. Dankzij deze overname versterkt EY haar team in Vlaanderen met 10 experts en verstevigt ze haar positie op de Belgische markt. Ruben Van Impe wordt associate partner bij EY en zal samen met Joke Tally en hun team zijn intrek nemen in de bestaande kantoren van EY te Brugge.

Patrick Rottiers, CEO van EY België, licht de overname toe: “EY wil ondernemingen begeleiden op hun groeipad en met Van Impe & Tally hebben we een sterke partner gevonden om ons cliënteel verder te begeleiden. Ruben, Joke en hun team hadden de uitdrukkelijke wens om zich verder te ontwikkelen en zich aan te sluiten bij EY gezien onze geïntegreerde, persoonlijke aanpak.

Met deze nieuwe overname werkt EY verder aan haar ambitieuze groeistrategie. Naast de voorbije overnames van VODW Brussel (expert op het vlak van klantgerichte innovatie en digitale transformatie) en Krios Solutions (gespecialiseerd in SAP, advies en implementatie) in specifieke niche-domeinen, zet EY hier terug verder in op het versterken van haar core-activiteiten.

Informatie: www.ey.com

 

BECI Community 5 maart 2020
Deel deze post
Archiveren