Een succesvolle paneldiscussie over de impact van de nieuwe GSV op het Brusselse economische netwerk

21 maart 2023 door
BECI Community

Vorige lanceerde Beci the “Real Estate Community”. Dat ging gepaard met een paneldiscussie over de impact van het nieuwe voorstel van de GSV – GOOD LIVING op het Brusselse economische netwerk.

Het evenement was een co-creatie van Beci en AriB en bracht héél wat interessante stakeholders samen, waaronder vertegenwoordigers uit de publieke en private sector. Een aantal boeiende sprekers, nam het woord tijdens een boeiend debat.

Pascal Smet

Het doel van het evenement was om een diepgaande reflectie en een verrijkend gesprek over dit onderwerp te bevorderen.

De bijeenkomst vond plaats bij Beci op de Louizalaan te Brussel en werd bijgewoond door diverse sprekers, waaronder Pascal Smet, Staatssecretaris voor Stedenbouw en Erfgoed, en andere prominente figuren uit het Brusselse economische landschap (namen). De paneldiscussie werd gemodereerd door Bruno Wattenbergh.

De deelnemers wisselden waardevolle inzichten en ideeën uit over de gevolgen van de nieuwe GSV voor deBrusselse economie. De sterke en zwakke punten werden tegen het licht gehouden en er werd gekeken in hoeverre die de verwachtingen van de sector tegemoet komen. Tijdens de discussie werd benadrukt dat het verbeteren van de leefomgeving niet alleen betrekking heeft op de woonomstandigheden, maar ook op het bieden van de best mogelijke werkomstandigheden en aandacht voor de beste stedelijke omgeving voor economische activiteiten.

De sprekers deelden hun expertise en gaven inzicht in de uitdagingen en kansen die de nieuwe GSV met zich meebrengt. De discussie omvatte onderwerpen zoals de verbetering van de leefomgeving, het vergroten van de biodiversiteit, het aangaan van de uitdagingen van de klimaatverandering, en het ontwikkelen van openbare en actieve vervoerswijzen.

Het evenement werd afgesloten met een netwerkevent, waar de deelnemers de gelegenheid hadden om hun gedachten en ervaringen verder uit te wisselen en nieuwe contacten te leggen.

De feedback van de deelnemers was zeer positief en het evenement werd geprezen om het aanmoedigen van constructieve en open gesprekken over de toekomst van de Brusselse economische sector. De organisatoren zijn verheugd over het succes van de paneldiscussie en kijken uit naar toekomstige evenementen en samenwerkingen om de voortdurende dialoog over de GSV en het Brusselse economische netwerk te bevorderen.

Bekijk de foto’s van het evenement op onze website en blijf op de hoogte van toekomstige evenementen en updates.

BECI Community 21 maart 2023
Deel deze post
TAGS 
Archiveren