Look&Fin innoveert met een nieuw 100% automatisch beleggingsaanbod

2 maart 2020 door
BECI Community

De particuliere investeerders die hun spaargeld aan KMO’s wensen te lenen via Look&Fin zijn steeds talrijker. Dat succes is voornamelijk te danken aan de aantrekkelijke rendementen die het platform al bijna 8 jaar aanbiedt. In 2019 werden de dossiers die op het platform voorgesteld gemiddeld in 48 seconden gefinancierd.

Om het voor de beleggers eenvoudiger te maken om te investeren heeft de Belgische leider van de crowdlendingsector een aanbod uitgewerkt waarmee volledig automatisch een gediversifieerde portefeuille opgebouwd kan worden. De beleggers zullen niet langer systematisch moeten inloggen op het ogenblik waarop een nieuw project gelanceerd wordt. Frédéric Lévy Morelle, oprichter en CEO van Look&Fin: “Dankzij deze nieuwe formule kan de belegger zijn investerings- en diversificatiestrategie rechtstreeks online opgeven. Eenmaal zijn account geactiveerd is, investeert hij op een 100% geautomatiseerde manier om een portefeuille op te bouwen die aan zijn risicoprofiel voldoet”.

De beleggers die liever zelf blijven kiezen in welke dossiers ze hun spaargeld beleggen, kunnen voortaan investeren vanaf € 100 via het aanbod “Crowd” om zoveel mogelijk beleggers de mogelijkheid te geven om te investeren.

Om haar aanbod aan te vullen stelt Look&Fin voortaan een gepersonaliseerde en op maat gemaakte oplossing voor aan de beleggers die meer dan € 250.000 wensen te investeren. De investeerders die voor deze formule kiezen, kunnen zo een gediversifieerde portefeuille opbouwen die voldoet aan een reeks aanpasbare criteria die ze samen met de financiële experten van Look&Fin vastleggen. “Met de lancering van dit drieledige aanbod wenst Look&Fin haar innovatie voort te zetten waarmee ze erkend wordt als een van de meest dynamische fintechs van ons land”, besluit Frédéric Lévy Morelle.

 

Informatie: www.lookandfin.com

BECI Community 2 maart 2020
Deel deze post
Archiveren