Leveringdienst voor de restaurants

6 april 2020 door
BECI Community

Bent u eigenaar en/of beheert u een restaurant?Wilt u uw klanten rechtstreeks leveren? of wilt u gewoon weten welke de belangrijkste stappen zijn die een restaurant moet zetten om thuis een bezorgbedrijf te starten? Welke aspecten moeten echter in aanmerking worden genomen? Moet u mensen in dienst nemen om ze te leveren? Is het noodzakelijk om professionele keukens te huren? Moet de verstrekking van de gerechten worden uitbesteed via de levering van kant-en-klaarmaaltijden?

 

Wij stellen voor dat u de belangrijkste elementen uiteenzet waarmee rekening moet worden gehouden bij de start van een restaurant in eigen land.

Wat zijn de redenen waarom een restaurant maaltijden thuis dient te verstrekken?

  • De thuisbevallingen worden steeds populairder bij de klanten.
  • De thuisleveringen verhogen de omzet van het restaurant.
  • Middenin de crisis van het coronavirus, waar bedrijven uit de horecasector hun vestigingen niet meer kunnen openen, maar nog steeds resultaten kunnen leveren, is levering thuis nuttig.

Wat zijn de belangrijke punten waarmee rekening moet worden gehouden bij het nemen van de beslissing over het verstrekken van maaltijden thuis? Wat moet u doen om te plannen?

De cateraar moet een plan opstellen met het aantal klanten dat hij wil bereiken, de hoeveelheid grondstoffen die hij nodig heeft om zijn doel te bereiken en het geografische bereik waarop hij zijn gerechten wenst te leveren:

 

Het aantal klanten dat u zult winnen, wordt in kaart gebracht

Hoeveel klanten heb ik waarschijnlijk van invloed op de hoeveelheid van de grondstof die ik nodig heb? Het openen van een dienst voor thuisbezorging houdt in dat het aantal klanten kan veranderen en dat de hoeveelheid grondstof die door de cateraar nodig is om aan de nieuwe orders te voldoen, waarschijnlijk ook zal toenemen. Daarom moet zij de hoeveelheid berekenen die zij nodig heeft om de productie te optimaliseren.

Om het potentieel te kunnen beoordelen, moet u het aantal mensen dat in de door u gedefinieerde perimeter leeft, beoordelen. Maar hoe kunt u het potentiële aantal klanten berekenen? Er zijn verschillende instrumenten. Dit is een van de volgende zaken:

Wijkmonitoring: Dit is een site die accurate informatie verschaft over de bevolking, de arbeidsmarkt of de huisvesting in de Brusselse districten. Zij maakt het ook mogelijk de wijken van Brussel te vergelijken op basis van de sociale en demografische kenmerken.(http: //monitoringdesquartiers.brussels/ )

Met dit instrument kunt u uw marktonderzoek correct uitvoeren en het percentage mensen dat in het afgebakende gebied woont, effectief inschatten.

 

Afbakening van het geografische gebied

In welk geografisch gebied kan ik mijn leveringen uitvoeren en wat voor gevolgen heb ik voor de levering van vaste bedragen aan de organisatie van mijn restaurant?

Belangrijk en noodzakelijk omdat hoe groter het gebied is, hoe groter het aantal klanten. De andere kant van de munt is echter dat een grotere omtrek meer resultaten vereist.

In het algemeen wordt geschat dat de juiste perimeter om warme schotels te leveren 3 km rond uw keukens is. Hiermee kunt u binnen 15 minuten warme schotels leveren.

Wat de organisatie van de keukens betreft, is het raadzaam om een aparte ruimte te organiseren voor de bereiding van de keuken, om te voorkomen dat bestellingen worden geplaatst en dat bestellingen worden uitgevoerd.

U kunt dit doen in uw bedrijf of in de huur van bedrijfskeukens van BBCF.

BFBC verhuurt professionele en individuele keukens en opslagruimten.

Bovendien bevindt het BFBC zich in de buurt van Tours en Taxis in het centrum van Brussel (3 km van het stadscentrum), dat u in staat stelt in een groter gebied resultaten te boeken.

 

 

Hoe worden orders en leveringen beheerd?

 

Hoe zorg ik ervoor dat de resultaten worden geleverd?

Het restaurant moet in staat zijn bestellingen te registreren en de bestelde maaltijden aan de huizen van de klanten mee te nemen. Hiertoe zijn twee mogelijkheden: Zorgen voor levering of levering van het contract aan een bedrijf dat de levering verricht (Takeway, Uber Ets, Deliveroo, enz.)

 

Zorgen voor de levering

U moet een of meer werknemers sturen om de levering uit te voeren of bestuurders in dienst te nemen. De kosten zullen hoe dan ook toenemen.

Bovendien moet rekening worden gehouden met andere parameters (bv. de temperatuur van de bestelauto’s of de veiligheid van de bezorger).U moet ook een website of een app ontwikkelen om bestellingen te kunnen bewaren.

 

Gebruik van een kant-en-klare voedings- en genotmiddelenonderneming

Het voordeel is dat deze bedrijven u in staat stellen snel zichtbaar te zijn door op hun platforms aanwezig te zijn. Het belangrijkste voordeel is dat de bedrijven die met de levering van de keuken van de keuken zijn belast, volledig verzorgd zijn door: het beheer van het platform voor de levering van de goederen.

[ Source : BFBC ]

 

BECI Community 6 april 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren