Duurzame en ethische bedrijfsvoering loont: Caramel Publishing is B Corp-gecertifieerd

26 april 2023 door
BECI Community

Kinderboekenuitgeverij Caramel Publishing heeft recentelijk de B Corp-certificering ontvangen voor haar toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Deze certificering erkent bedrijven die zich inzetten om niet alleen winst te maken, maar ook een positieve bijdrage te leveren aan de samenleving en het milieu.

 

Wat is een B Corp-certificering?

B Corp-certificering is een internationaal erkende standaard voor duurzaamheid en ethische bedrijfsvoering. Bedrijven die deze certificering ontvangen hebben aangetoond dat zij voldoen aan strenge normen op het gebied van transparantie, duurzaamheid, maatschappelijke verantwoordelijkheid en milieubescherming. Het certificaat wordt uitgereikt door de non-profit organisatie B Lab, die wereldwijd B Corp-certificeringen verleent aan bedrijven die aan de criteria voldoen.

 

Wat betekent het voor klanten?

Voor klanten is de B Corp-certificering een teken dat zij een bedrijf kunnen vertrouwen dat zich inzet voor duurzame en ethische bedrijfsvoering. Bedrijven met een B Corp-certificering zijn verantwoordelijk voor hun impact op de samenleving en het milieu, en moeten voldoen aan strenge normen op het gebied van duurzaamheid en maatschappelijke verantwoordelijkheid. Caramel Publishing is trots om deel uit te maken van een groeiende gemeenschap van B Corp-gecertificeerde bedrijven over de hele wereld.

 

Certificering na uitgebreid evaluatieproces

Caramel Publishing heeft de B Corp-certificering ontvangen na een uitgebreid evaluatieproces waarbij het bedrijf werd beoordeeld op zijn bedrijfsvoering, impact op de samenleving en het milieu, en transparantie. Caramel Publishing heeft aangetoond dat het voldoet aan de strenge normen van B Lab op deze gebieden. Het bedrijf is vastberaden om zijn bedrijfsvoering voortdurend te evalueren en te verbeteren om zijn certificering te behouden en zijn positieve impact op de samenleving en het milieu te vergroten.

 

Wat betekent het voor Caramel Publishing?

Voor Caramel Publishing betekent de B Corp-certificering erkenning van zijn toewijding aan duurzaamheid en sociale verantwoordelijkheid. Het bedrijf is er trots op deel uit te maken van een gemeenschap van bedrijven die zich inzetten voor een betere wereld en zal blijven werken aan het leveren van positieve bijdragen aan de samenleving en het milieu.

Voor klanten is de certificering een teken dat zij kunnen vertrouwen op Caramel Publishing als een bedrijf dat zich inzet voor duurzame en ethische bedrijfsvoering, en dat zij producten kunnen kopen die niet alleen van hoge kwaliteit zijn, maar ook een positieve impact hebben op de samenleving en het milieu.

 

in ESG
BECI Community 26 april 2023
Deel deze post
TAGS 
Archiveren