MEET Frizby, voor gepersonaliseerde coaching die uw medewerkers gelukkig maakt

7 februari 2020 door
BECI Community

Als manager hebt u o.a. tot taak om met een goed presterend team te werken dat zijn doelen bereikt. Dat kan echter alleen als iedereen zich op het werk goed voelt. Een gemotiveerde medewerker is er trouwens twee waard. Daarom dient u te zorgen voor het welzijn en de motivatie van uw teams. Geen stress, hoor… Frizby begeleidt u!

 

Wat zijn de activiteiten van Frizby, als bedrijf?

Frizby faciliteert feedback tussen managers en hun teamleden om het welzijn, de prestaties en het behoud van de medewerkers te garanderen. Wij willen individuele gesprekken omzetten in zinvolle coaching-sessies. Wij zijn ervan overtuigd dat een totaal geëngageerde werknemer gelukkiger zal zijn op het werk, beter zal presteren en daarom langer bij het bedrijf zal blijven. Maar welzijn op het werk kan vele vormen aannemen en de feedback aan werknemers is een belangrijke hefboom voor actie. Hier brengt Frizby zijn toegevoegde waarde in: managers ondersteunen bij deze soms delicate taak.

 

Voor wie zijn uw producten en diensten bestemd? Wat is de doelgroep?

Onze doelgroep bestaat uit bedrijven van elke omvang die een efficiënt feedbacksysteem willen implementeren om de betrokkenheid van werknemers te bestendigen.

 

Wat is uw specialiteit?

Feedback tussen managers en medewerkers. Bij Frizby oordelen we dat een werknemer die uitsluitend recht heeft op een jaarlijks functioneringsgesprek en geen andere vorm van erkenning geniet gedurende het jaar, niet gelukkig kan zijn op het werk. Wij vinden het contraproductief om werknemers slechte of geen feedback te geven. Om op de werkplek te kunnen functioneren en zich te ontplooien, moeten werknemers weten of ze aan de verwachtingen van hun leidinggevenden voldoen. In veel bedrijven zijn de evaluatie- en feedbackmethoden echter nog steeds zeer traditioneel. Bij Frizby willen we bedrijven helpen om hun soms verouderde praktijken in vraag te stellen en hen de middelen geven voor een optimale ontwikkeling van hun medewerkers.

 

Wat onderscheidt u volgens u van uw concurrenten?

Het feit dat onze digitale oplossing het menselijk contact vergemakkelijkt.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Het Frizby-team is in mei 2018 samengesteld en bestaat uit vier personen: Sam Boribon (CEO), Olivier Bourdoux (CTO), Ludovic Gustin (ontwikkelaar) en Joséphine Rotivel (grafisch ontwerper). Dankzij onze verschillende en elkaar aanvullende profielen vormen we een sterk team dat aan alle verwachtingen van onze klanten kan voldoen.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden: Beci-leden die dat wensen, ontvangen een uitnodiging voor ons volgende evenement: een training over “Hoe feedback geven aan medewerkers in 2020?”. Verzoeken kunnen ons per e-mail worden toegestuurd.

 

Informatie en contact: www.frizby.co sam@frizby.coFacebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 7 februari 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren