Meet Greentripper, de partner om de CO2 voetafdruk van uw reis te berekenen

4 april 2019 door
BECI Community

Iedereen weet ondertussen dat reizen een negatieve impact heeft op het klimaat. Greentripper ging de uitdaging aan om haar klanten te helpen de CO2 uitstoot van hun reizen te neutraliseren. De klanten kunnen bovendien een persoonlijke CO2 compensatiecertificaat ontvangen.

 

Wat zijn de kenmerken van Greentripper?

We reizen om van de natuur te genieten, maar het vliegtuig dat wij nemen draagt helaas bij aan de klimaatverandering en maakt ecosystemen kwetsbaar. Greentripper richt zich tot mensen die milieuvriendelijk wensen te reizen. Wij helpen de CO2 uitstoot van uw reis te neutraliseren. Om dit te bereiken, geven wij u alle garanties voor concrete acties ten gunste van het klimaat.

 

Wat is uw specialiteit?

Compenseren betekent financieel bijdragen aan een klimaatproject in een ontwikkelingsland. Uw geld wordt gebruikt om een vermindering van de CO2 uitstoot te financieren die gelijk is aan de CO2 uitstoot van uw vlucht. Zonder uw steun zou deze vermindering niet mogelijk zijn!

 

Het speciale aanbod voor Beci-leden:

We hebben een aanbod voor professionals in de reizensector of bedrijven die de impact van hun zakenreizen willen beperken (neem contact met ons op).

Contact: www.greentripper.org — anne@greentripper.org

 

 

BECI Community 4 april 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren