MEET Manufast, om diversiteit en efficiency te combineren

8 juni 2020 door
BECI Community

U tijd en geld laten besparen en tegelijk banen creëren voor mensen met een handicap: dat is de uitdaging die Manufast aangaat.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Manufast?

Manufast is een Brussels maatwerkbedrijf (MB) dat oplossingen biedt voor mailing (administratie en marketing), drukwerk, het beheer van inkomende en uitgaande post, scannen, databeheer, verpakking en logistiek.

 

Beschrijf kort uw team.

We stellen meer dan 330 mensen tewerk, van wie 270 met een handicap. Onze onderneming positioneert zich dus als een aanbieder van duurzame banen.

 

Wat is uw doelgroep?

Wij werken B2B voor bedrijven die hun administratief beheer, hun marketing- en communicatieprojecten of bijvoorbeeld ook hun productie willen vereenvoudigen en verbeteren, met het oog op meer flexibiliteit en winstgevendheid.

 

Waarin onderscheidt u zich volgens u van uw concurrenten?

Dankzij zijn 55 jaar ervaring wordt ons bedrijf erkend als een aanbieder van totaaloplossingen met enerzijds het gebruik van technologie en anderzijds dienstverlening voor moeilijk te automatiseren taken. We hebben geïnvesteerd in een ultramodern machinepark en ontwikkelen oplossingen die beantwoorden aan de specifieke behoeften van elke klant. Door hun samenwerking met Manufast vergroten de klanten hun sociale impact. Op die manier dragen ze trouwens bij een meer diverse werkgelegenheid. En dit alles met een minimale ecologische voetafdruk.

 

Informatie en contact:

www.manufast.beMGhisdal@manufast.beFacebook – 02 464 26 16

 

BECI Community 8 juni 2020
Deel deze post
TAGS 
Archiveren