MEET Safran Du Sud en zijn 100% biologische producten

10 december 2019 door
BECI Community

Twee broers met een passie voor saffraan besloten een onderneming op te richten om de vele troeven van 100% biologische producten op de markt te brengen.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Safran Du Sud?

We hebben deze startup in juni 2019 opgericht. Als broers hebben we allebei een passie voor saffraan. Wij produceren en verkopen 100% biologische saffraanstampers. Al onze producten voldoen aan de regels en normen van de Europese Unie. Wij kregen bovendien een A-certificering van CERTISYS BIO CERTIFICATION.

 

Voor wie zijn uw producten bestemd? Wat is uw doelgroep?

Onze producten zijn voor iedereen bestemd, zowel individuele klanten als supermarkten en retailers. De voordelen van saffraan zijn talrijk en algemeen bekend. Het is een uitstekend tonicum: het bestrijdt asthenie, vermoeidheid en overspanning. Het helpt bij het herstel na het sporten. Saffraan is bovendien een goed antidepressivum: het ‘safranas’ in zijn vluchtige stoffen ondersteunt het zenuwstelsel. Als licht kalmerend middel behandelt het slapeloosheid, lichte depressie of stress. Zijn antioxiderende eigenschappen helpen celveroudering tegen te gaan. Saffraan staat ten slotte bekend als een uitstekend afrodisiacum voor mannen en stimuleert de vrouwelijke libido. Kortom, saffraan heeft troeven voor iedereen.

 

Wat onderscheidt u volgens u van de concurrenten?

Eerst en vooral zijn onze producten afkomstig van Categorie 1 biologische landbouw. Ze zijn vrij van industriële of agrarische vervuiling. Ten tweede, onze passie en professionaliteit. We luisteren naar de klant en bieden zeer snelle levertijden. Wij trachten altijd zo goed en zo snel mogelijk te reageren op de wensen van onze klanten.

 

Het speciale aanbod voor de Beci-leden:

Wij bieden Beci-leden de mogelijkheid om onze producten te testen alvorens een bestelling te plaatsen. Wij passen onze prijzen aan. We kunnen ook bij de leden op bezoek gaan om een degustatie te organiseren.

 

Informatie en contact: www.safrandusud.be — 0493/19.19.88 — Facebook

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 10 december 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren