MEET Skyfarms, ontwerper van stedelijke moestuinen

26 november 2019 door
BECI Community

Wilt u de ecologische voetafdruk van uw onderneming verminderen? Het welzijn van uw medewerkers bevorderen? Bijdragen tot een groenere stad? Skyfarms begeleidt u om de bedrijfsmoestuin van uw dromen aan te leggen.

 

Wat zijn de activiteiten van uw bedrijf, Skyfarms?

Skyfarms werd opgericht in 2016. Deze jonge onderneming brengt biodiversiteit en welzijn in bedrijven door de aanleg van groentetuinen op hun gebouwen en door het hele seizoen ondersteuning te bieden aan de werknemers. Skyfarms zorgt op kantoor voor een herontdekking van onze band met de natuur. We ontwikkelen nieuwe talenten en leren mensen zorg te dragen voor zichzelf en voor het milieu. De wellness-pauze in de moestuin draagt bij tot rustiger werkrelaties. Skyfarms maakt deel uit van Ecobuild, een cluster onder leiding van het Brusselse Gewest dat spelers in duurzaam bouwen samenbrengt en als consultant optreedt voor spelers in de vastgoedsector.

Skyfarms is ten slotte een kweektuin en een online winkel. U vindt er al het nodige materiaal om een stedelijke moestuin aan te leggen, naast een team van tuinders om u te adviseren.

 

Wat is uw specialiteit?

We houden rekening met de beperkingen van de stad om volle-grondmoestuinen te integreren op daken, terrassen en tuinen. Alles is mogelijk!

 

Waarin verschilt u volgens u van de concurrenten?

Skyfarms heeft een uitzonderlijk team van trainers in dienst. We creëren boeiende trainingsprogramma’s. We betrekken de medewerkers maximaal en zijn altijd beschikbaar om de dynamiek te stimuleren. Wij innoveren voortdurend om ons aan te passen aan de criteria en verwachtingen van onze klanten. Bovendien staat de circulaire economie echt centraal in onze filosofie.

 

Aan wie zijn uw diensten gericht? Wat is de doelgroep?

Onze diensten zijn gericht op bedrijven en overheden. Vooralsnog werken we voornamelijk voor grote bedrijven, maar we krijgen steeds meer aanvragen van kleinere ondernemingen waarvoor we gemeenschappelijke moestuinen kunnen ontwerpen. Wij begeleiden burgergroepen die daken, terrassen of tuinen willen ombouwen tot een oase van rust.

 

Met hoeveel zijn jullie? Beschrijf kort uw team.

Wij zijn een team van vier personen, bestaande uit twee medeoprichters, een permacultuurtrainer en een kweker die onze winkel en plantenproductie in Brussel beheert.

 

De speciale aanbieding voor Beci-leden:

Wij nodigen u uit om tegen een speciale prijs een van onze stedelijke moestuinen te komen bezoeken.

 

Informatie en contact: www.skyfarms.be/contact/Facebook

 

 

 

U bent lid van Beci en uw dossier komt niet voor in ons Member News?

Vul ons online formulier in, en wij zorgen voor de realisatie van uw artikel.
[vc_column][vc_btn title=”Vul ons online formulier in” align=”center” link=”url:https%3A%2F%2Fbecionline.typeform.com%2Fto%2FTvcpKp||target:%20_blank|”][/vc_column]

 

BECI Community 26 november 2019
Deel deze post
TAGS 
Archiveren