Meet TRANSAUTOMOBILE, specialist in de export van voertuigen van alle merken

25 oktober 2017 door
BECI Community

Sinds 1973 verkoopt Transautomobile belastingvrij en exporteert het alle soorten voertuigen naar het land van uw keuze. Dankzij zijn Toyota specialisatie kan het bedrijf u voorzien van verschillende modellen met alle beschikbare accessoires en opties.

 

Wat zijn de kenmerken van Transautomobile?

Sinds 1973 zijn wij een import/exportbedrijf voor nieuwe en gebruikte voertuigen. Ons hoofdkantoor is gevestigd in Brussel en onze voorraad bevindt zich in de haven van Antwerpen.

Waarin specialiseert u zich?

Wij zijn gespecialiseerd in de export (exclusief belastingen) van alle merken en types nieuwe en gebruikte voertuigen, LHD (linksgestuurd) of RHD (rechtsgestuurd), in tropische versie (aangepast aan warme en vochtige landen) of Europese versie. Wij zorgen ook voor elke voertuigtransformatie (maatwerk, bepantsering, werkplaats, ziekenwagen enz.) en alle administratieve procedures (wereldwijd transport, verzekering of registratie) die nodig zijn voor de levering van uw voertuigen.

 

Het speciale aanbod voor de leden van Beci:

Transautomobile kan, tegen zeer concurrerende prijzen, op korte termijn de voertuigen van uw keuze leveren en verzenden. Als toekomstige klant profiteert u van de onvergelijkbare professionele ervaring die Transautomobile sinds 1973 heeft opgedaan en van de adviezen en diensten van haar gekwalificeerde medewerkers.

 

Meer informatie: www.transautomobile.com – Contact: info@transauto.be

 

 

BECI Community 25 oktober 2017
Deel deze post
Archiveren