Access2Markets: het nieuwe portaal voor de internationalisering van bedrijven

4 februari 2021 door
BECI Community

Vergemakkelijken export en import

Wilt u producten of diensten exporteren of importeren? Wil je weten welke plichten je moet betalen of welke regels je moet volgen? Als u een klein bedrijf op zoek naar internationaliseren, Access2Markets is voor u.

Access2Markets heeft alles wat je moet weten over rechten, belastingen, productregels en vereisten voor alle EU-landen en meer dan 120 andere markten over de hele wereld.
Elk product heeft een code. U kunt het vinden op Access2Markets. U heeft de code nodig om te weten welke douanerechten en nationale of lokale belastingen u moet betalen.

Zoek uit welke procedures en formaliteiten te volgen.
Access2Markets vermeldt de productregels en -vereisten per product.
Worstelen om de oorsprongsregels voor uw product te begrijpen? Access2Markets ‘selfassessment tool, ROSA zal u helpen!

Problemen met importeren of exporteren?

Laat het ons weten als u geconfronteerd met barrières in een specifieke markt of zoek de bestaande barrières in de database.
Alle handelsovereenkomsten van de EU in één oogopslag.
Kijk hoe uw bedrijf ervan kan profiteren. Access2Markets bevatten een lijst van deze markten met bijzonderheden over de oorsprongsregels, de bescherming van de intellectuele eigendom van de EU, investeringen, markten voor overheidsopdrachten.
Hoe een verlaging van tarief vragen?

Om voor een verlaagd tarief in aanmerking te komen, moet u de juiste documenten overleggen aan de douaneautoriteiten van het land van invoer. Elke handelsovereenkomst van de EU vermeldt de documenten die u nodig hebt. Controleer hoe u de oorsprong van uw product kunt bewijzen of of u een „geregistreerde exporteur” moet zijn.

 

Handige links :

Want to learn how to communicate easily in a global world ?

Marco Hellemans, Cultural Intelligence Maker @ Dynamite helps us realize the importance of cultural intelligence in our globalized world. Event in English.

See you on the 8th ! Registrations here. 

BECI Community 4 februari 2021
Deel deze post
TAGS 
Archiveren